Zonwerend glas lichtstraat

door | sep 16, 2020 | Blog

Zonwerend glas lichtstraat?

Een lichtstraat zorgt voor licht en ruimtelijk effect, een prachtige toepassing in uw woning. Heerlijk als u in uw veranda of ander gedeelte van uw woning naar de prachtige lucht kan kijken, daar gaat u zeker geen spijt van krijgen! Vele tevreden klanten zijn u voor gegaan, lees op onze homepage meer over onze complete lichtstraten of lees meer in deze blog over het toepassen van zonwerend glas in uw lichtstraat.

Lichtstraat op zonnige plek

Wilt u een lichtstraat laten plaatsen in uw uitbouw, veranda of ander gedeelte van uw woning? Denk er dan goed over na hoeveel zonlicht er op de plek onder de lichtstraat valt. Als er veel zonlicht in uw huis valt kan u er voor kiezen om zonwerend glas toe te passen, dit reduceert het zonlicht, waardoor u voorkomt dat de ruimte onder de lichtstraat te warm wordt.

Zonwerende glas lichtstraat

In ons bestel menu kan u aangeven of u de standaard variant wil, dit houdt in dat het glas in de lichtstraat een isolerende werking heeft. Dit noemen ze ook wel de HR++ variant. Wilt u extra bescherming tegen de zon kies dan voor het type “Zonwerend HR ++”.

Offerte op maat

Ontvangt u graag vooraf advies over de verschillende glassoorten die u kan laten toepassen in de lichtstraat? Neem dan contact op met onze klantenservice (0619021744/0652666581). We voorzien u graag van deskundig advies zodat u een juiste keuze kan maken.

Zonwering

Het is ook mogelijk om zonwering toe te passen, vraag hiervoor een offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte voor op maat.

Zadeldak lichtstraat verandahttp://www.woutlichtstraten.nl