Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat profielen

Over ons

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Woutlichtstraten » LICHTSTRAAT LESSENAAR TEGEN DE GEVEL » LESSENAARSDAK | 3 VAK | B 1500 x L 2408 mm

LESSENAARSDAK | 3 VAK | B 1500 x L 2408 mm

GL.3.1500

Houten lichtstraat lessenaar tegen de gevel
3-vaks: breedte 1500 x lengte 2408 mm buitenwerkse maat

> Vandaag besteld, in circa 6-8 weken geleverd
> Geen bouwpakket, compleet product!
> Montage kan verzorgd worden door Woutlichtstraten

– Standaard hellingshoek van 9 graden
– Houtsoort: Hardhout Mahonie
– Keuze uit enkel, dubbel of zonwerend glas  (uitleg)

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

 

Vanaf 2.084,00 Excl. BTW

Lichtstraat vervangen? 

U wilt u lichtstraat vervangen vanwege lekkage of andere oorzaken?  Bel dan naar ons team, we denken graag met u mee! Ook als u voor het eerst een lichtstraat op u uitbouw of veranda wil en u wil graag meer weten over de de lichtstraten, dan staan we u graag te woord!

Waarom een lichtstraat van woutlichtstraten?

Bij woutlichtstraten kunt nu niet enkel rekenen op vakkennis, maar ook advies en meedenken als het gaat om uw eigen pand of woning staan hoog bij ons in het vaandel! Het toepassen van een lichtstraat op uw uitbouw, veranda of platte dak geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel licht van buitenaf uw woning in kan komen. Maar voordat u dit resultaat in u woning heeft komt u voor meerdere keuzes te staan: Welke soort lichtstraat past in mijn pad of woning? En welke afmetingen ga ik kiezen? Woutlichtstraten denkt dan ook echt met u mee en geeft u met de juiste vakkennis advies voor uw pand of woning! Bel ons voor advies!

Voor wie zijn de lichtstraten bedoeld?

Zowel particulieren als bouwbedrijven kunnen de lichtstraten van woutlichtstraten waarderen. Als het gaat om uw eigen woning wilt u graag een vakkundig eindresultaat, maar ook als u de lichtstraat op een uitbouw/veranda of plat dak, gaat monteren bij één van uw klanten is dit een belangrijke vereiste. Het kan namelijk zijn dat u het nog niet vaak heeft gedaan, of dat u weinig tijd heeft om de lichtstraat zelf te maken. Kortom op zoek naar een lichtstraat als particulier of zakelijk? Woutlichtstraten helpt u aan een kant en klare lichtstraat!

Hoe wordt de lichtstraat gemaakt en geleverd?

Nadat u de de keuze heeft gemaakt, gaan wij aan de slag! De lichtstraat voor uw veranda, uitbouw of platte dak wordt gemaakt in onze bedrijfshal met goed vakmanschap. Hierna wordt deze bij u geleverd, of u kan de lichtstraat zelf ophalen. Als u een beetje handig bent kan u de lichtstraat zelf monteren. Ziet u de montage zelf niet zitten? En toch u lichtstraat vervangen? Dan voeren wij de montage voor u uit! Een ding is zeker! We zorgen dat u een stevige en waterdichte lichtstraat krijgt geleverd, die past in u pand of woning.

Wat kan u verwachten van de houten lichtstraat vrij op het dak lessenaars type?

Het frame wordt gemaakt van hout en afgewerkt met aluminiumprofielen, dit heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdicht eindresultaat. Daarnaast zijn de aluminiumprofielen vrijwel geheel onderhoudsvrij. U kunt zelf kiezen of u enkelglas, isolatieglas of zonwerende beglazing in de houten lichtstraat wil. Dit is geheel afhankelijk van de woning of het pand waar u de lichtstraat op wilt plaatsen. Groot voordeel van het houten lessenaarsdak vrij op het dak is dat deze lichtstraat vrij gepositioneerd kan worden op het dakvlak. Deze plaatsingsvrijheid heeft voor u als voordeel dat u de maximale hoeveelheid daglicht in uw aanbouw of woning laat binnenkomen op de plek die u wenst. Een flexibelere daglichtoplossing is er niet!

Hoe plaatst u de bestelling voor de houten lichtstraat vrij op het dak lessenaars type?

Bovenstaand kan u de door u gewenste kleur en glassoort invoeren. Liever eerst persoonlijk contact voordat u de bestelling plaatst? Bel gerust!

Technische specificaties

Gewicht houten frame: 84 kg
Ruit per stuk: 29 kg
Profielsysteem: 22 kg

Montage handeleiding

https://woutlichtstraten.nl/montage/

extra info