Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat profielen

Over ons

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Hoe maken wij uw lichtstraat?

Als u uw product heeft besteld starten wij met de productie. Met vakmanschap vervaardigen wij, in onze bedrijfshal in Hoevelaken, een prachtige lichtstraat voor u. De lichtstraten worden gemaakt van mahonie hardhout en geleverd in de gewenste kleur grondverf (zwart of wit). De lichtstraat wordt als volgt geleverd: het houten frame, het glas, de aluminium profielen (met toebehoren) in de gewenst kleur (zwart, antraciet of wit).

Bestelproces

Op onze homepage ziet u de verschillende soorten lichtstraten gerangschikt: type lessenaarsdak (vrij op het dak óf tegen de gevel te plaatsen), type zadeldak of type schilddak. Wanneer u op een product klikt krijgt u eenvoudig alle informatie. Tijdens het bestelproces kiest u de gewenste glassoort (enkelglas, isolatieglas ++ of +++ en zonwerende beglazing). Ook kiest u de gewenst levering, kleur van de grondverf en kleur van de aluminium profielen.

Heeft u belangstelling voor lichtspots en/of sunscreens, doe een prijsaanvraag via deze link.

Heeft u andere wensen die nie vermeld staan bij het product? Laat dit weten door middel van het offerte formulier. Of neem contact met ons op!

Montage

“Monteren jullie de lichtstraten?”

Woutlichtstraten kan voor u de lichtstraat monteren!

Woutlichtstraten stemt af op wat u nodig heeft. Wilt u alleen een lichtstraat bestellen Of ook laten bezorgen? Monteren wij de lichtstraat voor u? Of zorgen wij daarnaast ook voor een vakbekwame dakdekker? Alles is bespreekbaar!

Wilt u juist volledig worden ontzorgt?  Leg dan het gehele project in handen van Woutlichtstraten. Vanaf het realiseren van de sparing in het dak of het verwijderen van een oude lichtkoepel, tot het laten monteren en inplakken van de nieuwe lichtstraat. We nemen projecten aan in geheel Nederland!

Kiest u of uw aannemer ervoor om de bij Woutlichtstraten bestelde lichtstraat zelf te monteren? Dat kan, aan de hand van onze eenvoudige montagehandleiding. 

Bezorging

U kunt ervoor kiezen de lichtstraat kosteloos af te halen in Hoevelaken. De optie bezorgen op locatie kan echter ook aangevinkt worden bij de afrekenpagina. De kosten binnen NL bedragen € 150 excl. BTW. 

Maak snel uw keuze in onze webshop: lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak op plat  dak of de zadeldaken!

lichtstraat zadeldak monteren
Lichtstraat maken en monteren pand woutlichtstraten