Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat profielen

Over ons

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Hoe maken wij uw lichtstraat?

 

Als u uw product heeft besteld starten wij met de productie in Nijkerk. Met onze eigen machines en vakmanschap maken wij een prachtige lichtstraat voor u in onze eigen bedrijfshal. De lichtstraten worden gemaakt van mahonie hout en worden in de grondverf afgeleverd. De lichtstraat wordt geleverd met alle benodigde toebehoren zoals bij ieder product staat vermeld.

 

Glas toepassingen

 

In onze webshop ziet u de soorten lichtstraten gerangschikt: het type zadeldak en lessenaar, de lessenaar is ook tegen de gevel te plaatsen. Als u op het product klikt kunt u, uw wensen doorvoeren. U kan standaard kiezen uit enkelglas, isolatieglas en zonwerende beglazing. Heeft u belangstelling voor lichtspots en/of sunscreens dan kunt u hiervoor een prijsaanvraag doen via deze link.

 

Heeft u andere wensen die niet staan vermeld bij het product? Laat dit weten door middel van het offerte formulier. Of neem contact met ons op!

 

Montage

 

Monteren jullie de lichtstraten?
Woutlichtstraten kan voor u de lichtstraat monteren!

 

Het monteren van de lichtstraat houdt het volgende in:

  • De lichtstraat wordt door Woutlichtstraten gefabriceerd in de werkplaats.
    De houten ombouw, profielen en beglazing zijn daarmee volledig op maat gemaakt.
  • Het is belangrijk dat u zelf of uw aannemer zorgt voor de opening in het dak met daaromheen een ringbalk.
  • Bij opdracht stuurt Woutlichtstraten u gratis de tekening met de in- en uitwendige maten voor de dak-opening.
  • Onze werkzaamheden moeten aaneengesloten plaatsvinden.
    Onze werkvolgorde: Plaatsen van houten ombouw op ringbalk, aanbrengen van de dakbedekking aan de buitenzijde van de houten ombouw, het plaatsen van de beglazing, afwerken met het profielsysteem.
  • Het aanbrengen van de dakbedekking kan Woutlichtstraten voor u doen, u kunt er ook voor kiezen om de dakbedekking zelf of door een ander aan te laten brengen. Het dient wel direct aansluitend op onze montage gedaan te worden, anders kan Woutlichtstraten de beglazing en profielen niet monteren.
  • Neem gerust contact met ons op voor verdere uitleg.

 

Bezorging

De optie bezorgen op locatie kan aangevinkt worden bij de afrekenpagina. De kosten bedragen € 150,00 excl. BTW. Afhalen is ook mogelijk en dit kan uiteraard kosteloos.

Maak snel een keuze in onze webshop: lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak op plat  dak of de zadeldaken!

lichtstraat zadeldak monteren
Lichtstraat maken en monteren pand woutlichtstraten