Close
Voor licht en ruimtelijk effect

Hoe maken wij uw lichtstraat?

Als u uw product heeft besteld starten wij met de productie in Hoevelaken. Met onze eigen machines en vakmanschap maken wij een prachtige lichtstraat voor u in onze eigen bedrijfshal. De lichtstraten worden gemaakt van vurenhout en worden in de grondverf afgeleverd. De lichtstraat wordt geleverd met alle benodigde toebehoren zoals bij ieder product staat vermeld.

Glas toepassingen

In onze webshop ziet u de soorten lichtstraten gerangschikt: het type zadeldak en lessenaar, de lessenaar is ook tegen de gevel te plaatsen. Als u op het product klikt kunt u, uw wensen doorvoeren. U kan standaard kiezen uit enkelglas, isolatieglas en zonwerende beglazing. Heeft u belangstelling voor lichtspots en/of sunscreens dan kunt u hiervoor een prijsaanvraag doen via deze link.

 

Heeft u andere wensen die niet staan vermeld bij het product? Laat dit weten door middel van het offerte formulier. Of neem contact met ons op!

Montage

In overleg is het mogelijk om de lichtstraat te laten monteren. Samen kijken we wat mogelijk is, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Bezorging

Bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van het product en het aantal bezorgkilometers. Afhalen is ook mogelijk en dit kan uiteraard kosteloos.

 

 

Maak snel een keuze in onze webshop: lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak op plat  dak of de zadeldaken!