[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-text theme=dark color=#A97B23 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

wilt u meer DAGLICHT in huis? een LICHTKOEPEL vervangen?

Dan bent u aan het juiste adres!

Woutlichtstraten levert kwaliteit lichtstraten die u of uw aannemer vervolgens monteert. Legt u liever het volledige project in handen van Woutlichtstraten? Dat kan! Woutlichtstraten ontzorgt van A-Z.

,

STANDAARD MATEN

Bestel eenvoudig online! Ga naar onze standaardproducten en u weet direct de prijs. Diverse modellen zijn voorradig. Geen bouwpakketten maar complete producten! Ook is het mogelijk per mail te bestellen.

DIVERSE GLASSOORTEN

Benieuwd welke dagbeglazing de juiste keuze is? Wij leveren diverse soorten dakbeglazing en denken hierin graag met u mee!

+

MAATWERK PRODUCTEN

Naast onze standaardproducten leveren we ook maatwerk producten die volledig zijn afgestemd op de situatie van u of uw klant. Vraag hier uw offerte aan!

EIGEN PRODUCTIE

Onze producten worden gemaakt in eigen werkplaats. Zo kunnen we de béste kwaliteit waarborgen. Op onze producten zit jarenlange garantie.

MONTAGE

U monteert de lichtstraat volgens een eenvoudige montagehandleiding.
Wordt u liever volledig ontzorgt? Dat kan! Woutlichtstraten monteert lichtstraten in geheel Nederland!

VAST AANSPREEKPUNT

Persoonlijk contact, korte lijntjes, het geven van advies en het meedenken met u en uw klant staan bij ons hoog in het vaandel! Neem vrijblijvend contact met ons op!

“Ontzettend tevreden over mijn zadeldak lichtstraat (…) en beveel Woutlichtstraten 100% aan.”   Amy 

Zowel voortraject als tijdens de uitvoering een betrouwbare leverancier. Lichtstraat conform offerte geleverd, zowel qua tijd, kwaliteit als prijs. Niet star maar denkt graag mee. Kortom zeer tevreden.” Menzo

Mooi product, mooi bedrijf en goed geïnstalleerd. Wij zijn heel tevreden met onze lichtstraat!”  Christel

“Prachtige lichstraat, met veel vakmanschap gerealiseerd en hele fijne service! Wout Lichtstraten is echt een enorme aanrader!” Pauline

“Het resultaat is fantastisch, maar vooral de mate waarin ze bereid zijn mee te denken in onze (veranderende verbouwings-planning) heb ik zeer gewaardeerd.” Menno

INMEETSERVICE

Laat de lichtstraat inmeten door een professionele monteur! Op locatie denken wij meteen graag met u mee voor het beste eindresultaat!

SHOWROOM BESCHIKBAAR

Nodig uw klant uit in onze showroom in Hoevelaken zodat ze de verschillende lichtstraten en het vervaardigen daarvan kunnen ervaren.

LICHTstraat varianten

Lichtstraten zorgen voor een oase van natuurlijk daglicht wat resulteert in een prettig leefklimaat. Ze worden veelal toegepast in ruimtes met een plat dak. Een lichtstraat in een dakkap of schuin dak behoort ook tot onze mogelijkheden. Bekijk hieronder onze modellen.

Zadeldak lichtstraten

De zadeldak lichtstraat is een stijlvol en veel gekozen model lichtstraat die bestaat uit 2 zijdes van glas die schuin aflopen vanaf de nok. Een prachtige toepassing voor bijv. boven uw eettafel, al past deze lichtstraat in iedere ruimte en in ieder interieur.

LESSENAARSDAK LICHTSTRATEN

Een lessenaarsdak lichtstraat is een vierkant of rechthoekig type lichtstraat waarbij het glas afloopt naar één zijde. Dit heeft als voordeel dat er nooit water op blijft staan. Dit type is uitstekend toe te passen tegen de gevel van uw woning maar ook mooi om vrij op het dak te plaatsen.

zadeldak lichtstraat van buiten

SCHILDDAK LICHTSTRATEN

Een schilddak lichtstraat wordt ook wel een zadeldak lichtstraat met wolfseinden genoemd. Deze lichtstraat lijkt op het zadeldak lichtstraat, alleen bestaat een schilddak niet uit 2 maar uit 4 glazen zijdes. Dit geeft een exclusieve en luxueuze uitstraling. Bovendien haalt u het maximale aan daglicht in huis.

zadeldak lichtstraat van buiten

LICHTSTRAAT IN DAKKAP

Wilt u een lichtstraat in een dakkap of schuin dak van uw woning of pand? Dat kan! Bij dit type lichtstraat loopt het glas in dezelfde hoek mee als het dak. U kunt zelf de grootte van het glas bepalen. Gaat u voor HR++ zonwerende beglazing? Of juist voor Triple beglazing? Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden!

Lichtstraat zadeldak 4-vaks

LICHTSTRAAT MET TE OPENEN DEEL

Ook een lichtstraat met een te openen raam behoort tot onze mogelijkheden. Door middel van een elektrisch te bedienen raam kunt u de ruimte luchten en op een eenvoudige manier frisse lucht naar binnen laten stromen. Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan!

LICHTSTRATEN, HOE ZIJN ZE OPGEBOUWD?

Een lichtstraat, in de volksmond ook wel lichtkoepel of daklicht genoemd, bestaat uit:
– Een zeer sterke constructie van mahonie hardhout
– Een aluminium profielstysteem
Dakbeglazing

 

ZAKELIJKE KLANT?

Woutlichtstraten is het juiste adres voor bouwbedrijven, aannemers en andere zakelijke klanten, die graag werken met de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onder meer glas profielen, complete lichtstraten én goede service. Bestellen bij Woutlichtstraten is aantrekkelijk vanwege de voordelen die we onze zakelijke klant te bieden hebben.

?

LEES NOG EVEN VERDER…

Hebben wij u al kunnen overtuigen om tegen een mooie prijs een lichtstraat te bestellen bij ons familiebedrijf? Doordat wij ons enkel richten op lichtstraten is het mogelijk de kosten voor u als klant laag te houden. Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan!

Laat u inspireren op onze project pagina, vraag advies of een offerte aan voor uw project!