Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat profielen

Over ons

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wilt u meer DAGLICHT in huis? Een LICHTKOEPEL vervangen?

Ontzorgd van A-Z

Legt u liever het volledige project in handen van Woutlichtstraten? Dat kan! Vanaf het realiseren van de sparing in het dak of het verwijderen van een oude lichtkoepel, tot het laten monteren, inplakken en afwerken van de nieuwe lichtstraat. Woutlichtstraten werkt met vaste onderaannemers.

Standaard producten

Wanneer u onze standaardproducten aanklikt weet u direct de prijs. Diverse modellen zijn voorradig. Wij leveren geen bouwpakketten maar complete producten!

Keuze uit diverse glassoorten

Benieuwd welke dagbeglazing het best geschikt is voor uw ruimte? Wij denken graag met u mee!

Maatwerk producten

Op zoek naar een lichtstraat die volledig is afgestemd op uw situatie? Vraag hier uw offerte aan!

Eigen productie

Onze producten worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we de beste kwaliteit waarborgen. Op onze producten zit jarenlange garantie.

Montage + dakbedekking

Indien gewenst monteert Woutlichtstraten de lichtstraat. Uiteraard kunnen u of uw aannemer er ook voor kiezen de lichtstraat zelf te monteren.

Advies nodig?

Persoonlijk contact, korte lijntjes, het geven van advies en het meedenken met u als klant staan bij ons hoog in het vaandel! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Het resultaat is fantastisch, maar vooral de mate waarin ze bereid zijn mee te denken in onze (veranderende) verbouwings-planning heb ik zeer gewaardeerd.”   Menno 

“Deze week een zeer oude lichtstraat vervangen door een mooi exemplaar van WoutLichtstraten. Alles is netjes afgewerkt en ben zeer tevreden met het resultaat.” Bas

“Hele snelle, vriendelijke en persoonlijke service. Ze denken heel erg mee en zijn zeer flexibel. (…) De lichtstraten zien er prachtig en solide uit.
Zeker een adres waar ik terug zal komen!” Corinne

Benieuwd naar meer reacties van onze klanten? Klik op het roze WebwinkelKeurmerk.

Inmeetservice

Op locatie denken wij graag met u mee voor het beste eindresultaat!

Zadeldak lichtstraten

De zadeldak lichtstraat is een stijlvol en veel gekozen model lichtstraat die bestaat uit 2 zijdes van glas die schuin aflopen vanaf de nok. Een prachtige toepassing voor bijv. boven uw eettafel, al past deze lichtstraat in iedere ruimte en in ieder interieur.

Vast aanspreekpunt

Tijdens het proces heeft u met 1 of 2 personen te maken als vast aanspreekpunt.

LICHTSTRAAT VARIANTEN

ZADELDAK LICHTSTRATEN

De zadeldak lichtstraat is een stijlvol en veel gekozen model lichtstraat die bestaat uit 2 zijdes van glas die schuin aflopen vanaf de nok. Een prachtige toepassing voor bijv. boven uw eettafel, al past deze lichtstraat in iedere ruimte en in ieder interieur.

LESSENAARSDAK LICHTSTRATEN

Een lessenaarsdak lichtstraat is een vierkant of rechthoekig type lichtstraat waarbij het glas afloopt naar één zijde. Dit heeft als voordeel dat er nooit water op blijft staan. Dit type is uitstekend toe te passen tegen de gevel van uw woning maar ook mooi om vrij op het dak te plaatsen.

SCHILDDAK LICHTSTRATEN

Een schilddak lichtstraat wordt ook wel een zadeldak lichtstraat met wolfseinden genoemd. Deze lichtstraat lijkt op het zadeldak lichtstraat, alleen bestaat een schilddak niet uit 2 maar uit 4 glazen zijdes. Dit geeft een exclusieve en luxueuze uitstraling. Bovendien haalt u het maximale aan daglicht in huis.

LICHTSTRAAT IN DAKKAP

Wilt u een lichtstraat in een dakkap of schuin dak van uw woning of pand? Dat kan! Bij dit type lichtstraat loopt het glas in dezelfde hoek mee als het dak. U kunt zelf de grootte van het glas bepalen. Gaat u voor HR++ zonwerende beglazing? Of juist voor Triple beglazing? Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden!

LICHTSTRAAT MET TE OPENEN DEEL

Ook een lichtstraat met een te openen raam behoort tot onze mogelijkheden. Door middel van een elektrisch te bedienen raam kunt u de ruimte luchten en op een eenvoudige manier frisse lucht naar binnen laten stromen. Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan!

LICHTSTRATEN, HOE ZIJN ZE OPGEBOUWD?

Een lichtstraat, in de volksmond ook wel lichtkoepel of daklicht genoemd, bestaat uit een zeer sterke constructie van mahonie hardhout, aluminium en dakbeglazing. De lichtstraten worden veelal toegepast in ruimtes met een plat dak. Een lichtstraat in een dakkap of schuin dak behoort ook tot onze mogelijkheden.

Lichtstraten zorgen voor een oase van natuurlijk daglicht wat resulteert in een prettig leefklimaat. Laat u inspireren op onze project pagina, vraag advies of een offerte aan voor uw project.

ZAKELIJKE KLANT?

Aannemers en andere zakelijke relaties bestellen complete lichtstraten  bij Woutlichtstraten. Een complete lichtstraat bestaat uit een hardhouten frame, de beglazing en het aluminium profielsysteem met toebehoren.  Dit hoeft enkel nog gemonteerd te worden volgens de eenvoudige montagehandleiding. Benieuwd naar de voordelen die wij onze zakelijke klant te bieden hebben?

LEES NOG EVEN VERDER…

Hebben wij u al kunnen overtuigen een lichtstraat tegen een mooie prijs te bestellen bij ons familiebedrijf?

Doordat wij ons enkel richten op lichtstraten is het mogelijk de kosten voor u als klant laag te houden. Op onze lichtstraten zit jarenlange garantie. We zorgen voor een vakkundig en waterdicht gemonteerd geheel, waar u ongetwijfeld jarenlang plezier van heeft. Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan!