wilt u meer DAGLICHT in huis of een LICHTKOEPEL vervangen?

Woutlichtstraten; het juiste adres!

Lichtstraten zijn een prachtige manier om meer natuurlijk licht binnen te brengen. Een lichtstraat (ook wel daklicht, dakkoepel, glazen dak of lichtkoepel genoemd) kan een groots effect hebben op de sfeer in uw woning of pand. Woutlichtstraten levert en monteert lichtstraten in zowel platte als schuine pannendaken, de perfect oplossing voor uw donkere hal, uitbouw, serre of overkapping. En dat in heel Nederland! Advies nodig? Neem contact op met Gerben (06-52 66 65 81 / offerte@woutlichtstraten.nl).

+

MAATWERK PRODUCTEN

Naast onze standaard producten leveren we maatwerk producten die volledig zijn afgestemd op de situatie en wensen van u of uw klant. Vraag hiervoor een offerte aan!

,

STANDAARDMATEN

Stel in 6 eenvoudige stappen uw standaardmaat lichtstraat samen en bestel deze online. Diverse modellen zijn uit voorraad leverbaar. Ook is het mogelijk per mail of middels ons offerteformulier te bestellen. 

MONTAGE

Monteert u de lichtstraat zelf aan de hand van een duidelijke montage handleiding? Of geeft u dit uit handen en zorgen wij daarnaast ook voor een vakbekwame dakdekker, elektricien en/of stukadoor? Alles is bespreekbaar!

DIVERSE GLASSOORTEN

Welke dagbeglazing is de juiste keuze in uw situatie? Woutlichtstraten levert diverse soorten dakbeglazing en voorziet u graag van passend advies.

PRODUCTIE

Onze lichtstraten worden geproduceert in eigen beheer. Op deze wijze  waarborgen we de állerbeste kwaliteit. Op onze producten zit jarenlange garantie.

VAST AANSPREEKPUNT

Persoonlijk contact, korte lijntjes, het geven van advies en het meedenken met onze klanten staat bij ons
hoog in het vaandel!
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct advies nodig? Bel ons gerust!
Gerben: 06 – 52666581
Jos: 06 – 19021744

Wat zeggen klanten over ons?

“Geweldige service en professioneel geplaatst mede door de medewerkers. Na 2 eerdere lichtstraten geplaatst door ‘amateurs’, deze keer fantastisch werk geleverd. Ik kan Woutlichtstraten zeker aanbevelen.” Hans

“Ontzettend tevreden over mijn zadeldak lichtstraat (…) en beveel Woutlichtstraten 100% aan.Amy 

“Fijn bedrijf waar goed met je mee wordt gedacht. Vakkundig personeel die snel en secuur werken. Binnen 2 dagen was de lichtstraat geplaatst!” Lars U.

“Prachtige lichstraat, met veel vakmanschap gerealiseerd en hele fijne service! Wout Lichtstraten is echt een enorme aanrader!” Pauline

“Het resultaat is fantastisch, maar vooral de mate waarin ze bereid zijn mee te denken in onze (veranderende verbouwings-planning) heb ik zeer gewaardeerd.” Menno

Lees alle klantreviews!

Ons assortiment lichtstraten

Door het plaatsen van een lichtstraat of lichtkoepel op een plat of schuin dak creëert u een oase aan natuurlijk daglicht binnenshuis waardoor meubels, materialen en kleuren beter tot hun recht komen. Daglicht bevordert bovendien uw productiviteit. Ook geeft een lichtstraat uw ruimte een exclusieve en luxueuze uitstraling en heeft het een ruimtelijk effect.

LESSENAARSDAK LICHTSTRAat

Een lessenaarsdak lichtstraat is een vierkante of rechthoekige lichtstraat waarbij het glas afloopt naar één zijde. Dit heeft als voordeel dat er nooit water op blijft staan. Dit type is uitstekend toe te passen tegen de gevel van uw woning maar ook mooi om vrijstaand op het dak te plaatsen. Lessenaarsdak lichtstraten zijn zowel verkrijgbaar als standaardformaat als op maat gemaakt naar uw specifieke situatie en verwachtingen.

Zadeldak lichtstraat

Zadeldak lichtstraat

De zadeldak lichtstraat is een stijlvol en veel gekozen model lichtstraat die bestaat uit 2 zijdes van glas die schuin aflopen vanaf de nok. Deze lichtstraat is prachtig om bijvoorbeeld te plaatsen boven uw eetkamertafel.

Zadeldak lichtstraten zijn zowel verkrijgbaar als standaardformaat als op maat gemaakt naar uw specifieke situatie en verwachtingen.

zadeldak lichtstraat van buiten

LICHTSTRaat IN de DAKKAP

Een lichtstraat plaatsen in een dakkap of schuin dak van uw woning of bedrijfspand levert veel lichtopbrengst op. Bij dit type lichtstraat loopt het glas in dezelfde hoek mee als het dak. U kunt zelf de grootte van het glas bepalen. Gaat u voor HR++ zonwerende beglazing? Of juist voor Triple beglazing? Hierin zijn verschillende mogelijkheden

Lichtstraten in de dakkap worden áltijd op maat gemaakt, naar uw specifieke situatie en verwachtingen.

zadeldak lichtstraat van buiten

SCHILDDAK LICHTSTRAat

Een schilddak lichtstraat wordt ook wel een zadeldak lichtstraat met wolfseinden genoemd. Deze lichtstraat lijkt op het zadeldak lichtstraat, alleen bestaat een schilddak niet uit 2 maar uit 4 glazen zijdes. Dit geeft een exclusieve en luxueuze uitstraling. Bovendien haalt u het maximale aan daglicht in huis.

Lichtstraat zadeldak 4-vaks

LICHTSTRaat MET TE OPENEN DEEL

Ook het plaatsen van een lichtstraat met een te openen raam behoort tot onze mogelijkheden. Door middel van een elektrisch te bedienen raam kunt u de ruimte luchten en op een eenvoudige manier frisse lucht naar binnen laten stromen.

De service van Woutlichtstraten

Woutlichtstraten levert prefab lichtstraten aan zowel de zakelijke als particuliere klant. Onze lichtstraten worden met passie gemaakt en vakkundig geplaatst door onze vakmensen.

INMEETSERVICE

Laat de lichtstraat inmeten door een professionele monteur! Op locatie denken wij daarnaast graag met u mee voor het beste eindresultaat!

SHOWROOM

Welkom (op afspraak) in onze showroom in Hoevelaken! Ervaar verschillende lichtstraatmodellen, beoordeel diverse beglazingsmogelijkheden en profielkleuren.

Opbouw van de lichtstraat

Een lichtstraat (in de volksmond ook wel lichtkoepel, glazen dak of daklicht genoemd) wordt gelegd op een plat of schuin dak
en bestaat uit:

  • Een zeer sterke constructie van mahonie hardhout
  • Een aluminium profielstysteem
  • Dakbeglazing

 

ZAKELIJKE KLANT?

Woutlichtstraten is het niet alleen het juiste adres voor de particuliere-, maar ook voor de zakelijke klant die graag werkt met de béste kwaliteit. Bestel bij Woutlichtstraten en geniet van de de voordelen die we onze zakelijke klanten bieden.
?

Duizelt het u...

…vanwege de vele keuzemogelijkheden? Neem dan, voordat u overgaat tot bestellen, gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies om te bepalen welk opties in uw woon- of werkomgeving de juiste zijn.