Bouw mee aan ons bedrijf

Jobs

Welkom bij Woutlichtstraten, een groeiend familiebedrijf met passie voor ons product. In onze werkplaats in Hoevelaken vervaardigen we verschillende modellen lichtstraten, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen. Deze lichtstraten bezorgen we in geheel Nederland, bij zowel aannemers als particulieren. Onze klanten kunnen er ook voor kiezen het volledige project in handen van Woutlichtstraten te leggen waarbij we op locatie aanwezig zijn. We realiseren de sparing in het dak of verwijderen een oude lichtkoepel of -straat waarna we de nieuwe lichtstraat monteren en het geheel netjes afwerken. We laten tevreden klanten achter die genieten van helder daglicht in hun woon- of werkomgeving.

Bekijk onze vacatures

MONTAGEMEDEWERKER HOUTTECHNIEK

Ervaring als TIMMERMAN of MONTAGEMEDEWERKER?

Versterk ons team! 32 tot 40 uur per week.

Wat biedt Woutlichtstraten

 

Een afwisselende baan

Je werkt samen, in een hecht team

Je werkt toe naar een prachtig eindresultaat

Mogelijkheden om je te ontwikkelen

Ruimte en verantwoordelijkheid

Op ons kun je bouwen!

 

Werken bij Woutlichtstraten

 

Collegialiteit en verbondenheid zijn kenmerkend voor de sfeer bij Woutlichtstraten. Er wordt hard gewerkt, bijgesprongen waar het nodig is, we zijn leergierig en gaan voor een prachtig eindresultaat. Maar stiekem zijn we ook allemaal gezelschapsdieren die graag even  tijd nemen voor een praatje, ontspanning en gezelligheid.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag werken in een fijn team, binnen een mooi familiebedrijf? Kom dan gewoon eens praten! Neem contact met ons op via onderstaande button.

Vragen? Bel naar Gerben van ‘t Wout (06-52666581) of Jos van ‘t Wout (06-19021744).