Exclusieve voordelen voor onze zakelijke klant

 

Eenvoudige bestelwijze, aannemerskorting en snelle levering in geheel Nederland: dat is nog eens mooi meegenomen, maar zeker niet het enige dat u als zakelijke klant van ons kunt verwachten. Lees meer over de exclusieve voordelen die wij u te bieden hebben!

SCHERPE PRIJS

Altijd aannemerskorting, op ons volledige assortiment! We staan voor u als zakelijke klant klaar, met passend advies en een scherpe prijs. We denken graag mee over de bestaande en gewenste situatie, de benodigde materialen en toepassing daarvan.

,

STANDAARDMATEN

Stel in 6 eenvoudige stappen uw standaardmaat lichtstraat samen en bestel online. Diverse modellen zijn uit voorraad leverbaar. Geen bouwpakketten maar complete producten! Geniet van onze speciale aannemerskorting: vraag vooraf de kortingscode!

+

MAATWERK PRODUCTEN

Naast onze standaardproducten leveren we maatwerk producten, die volledig zijn afgestemd op de situatie van u of uw klant. Ook leveren we lichtstraten in een hellend pannen-, bitumen- of zinken dak. Vraag voor uw maatwerk product een offerte aan!

MONTAGE

monteert de lichtstraat volgens een eenvoudige montagehandleiding. Wordt u liever volledig ontzorgt? Dat kan! Woutlichtstraten monteert lichtstraten in geheel Nederland!

SHOWROOM

Nodig uw klant uit in onze showroom in Hoevelaken zodat ze de verschillende modellen lichtstraten, beglazingen en profielen kunnen ervaren. 

INMEETSERVICE

Laat de lichtstraat inmeten door een professionele monteur! Op locatie denken wij meteen graag met u mee voor het beste eindresultaat!

BEZORGING

Wij bezorgen uw lichtstraat op de door u aangegeven locatie. De kosten daarvan (binnen Nederland) bedragen € 150 excl. BTW. Het is ook mogelijk uw lichtstraat kosteloos af te halen bij onze vestiging in Hoevelaken.

AANSPREEKPUNT

Persoonlijk contact, korte lijntjes, het geven van advies en het meedenken met u en uw klant staan bij ons hoog in het vaandel! Neem gerust contact met ons op!

Gerben: 06-52666581
Jos: 06-19021744

EIGEN PRODUCTIE

Onze lichtstraten worden volledig in eigen beheer geproduceert. Op deze wijze waarborgen we de béste kwaliteit. Benieuwd naar het productieproces? Maak een afspraak en kom langs in onze werkplaats en showroom!