Voordeel voor zakelijke klanten

 

Woutlichtstraten is het juiste adres voor bouwbedrijven en aannemers die graag werken met de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onder meer complete lichtstraten én uitstekende service.

INMEETSERVICE

Laat de lichtstraat inmeten door een professionele monteur! Op locatie denken wij meteen graag met u mee voor het beste eindresultaat!

VAST AANSPREEKPUNT

Persoonlijk contact, korte lijntjes, het geven van advies en het meedenken met u en uw klant staan bij ons hoog in het vaandel! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gerben van ’t Wout
06-52666581
Jos van ‘t Wout
06-19021744

EIGEN PRODUCTIE

Onze producten worden gemaakt in eigen werkplaats. Zo kunnen we de béste kwaliteit waarborgen. Op onze producten zit jarenlange garantie.

BEZORGING

Bezorging bij u of rechtstreeks bij uw klant. Óf gratis afhalen bij onze vestiging in Hoevelaken.

SHOWROOM BESCHIKBAAR

Nodig uw klant uit in onze showroom in Hoevelaken zodat ze de verschillende lichtstraten en het vervaardigen daarvan kunnen ervaren.

OFFERTES OP MAAT

We staan voor u klaar met passend advies en een scherpe prijs. We denken graag met u mee over de benodigde materialen en de toepassing daarvan.

MONTAGE

U monteert de lichtstraat volgens een eenvoudige montagehandleiding.
Wordt u liever volledig ontzorgt? Dat kan! Woutlichtstraten monteert lichtstraten in geheel Nederland!

,

STANDAARD MATEN

Bestel eenvoudig online! Ga naar onze standaardproducten en u weet direct de prijs. Diverse modellen zijn voorradig. Geen bouwpakketten maar complete producten! Ook is het mogelijk per mail te bestellen.

+

MAATWERK PRODUCTEN

Naast onze standaardproducten leveren we ook maatwerk producten die volledig zijn afgestemd op de situatie van u of uw klant. Vraag hier uw offerte aan!