Over ons…

Buitengewoon daglicht, binnen handbereik!

9

Wat er gebeurd als je de ervaringen én ideeën van 2 broers bundelt? Terug naar hoe het begon: Gerben startte in 2000 als leerling in de bouw, klom op tot werkvoorbereider, calculator en uitvoerder en begon vervolgens een eigen onderneming in de bouw. Jos werkte vanaf 2013 als werkvoorbereider en calculator bij een glasgroothandel en startte vervolgens ook een eigen onderneming in glas. In 2019 bundelden de broers hun krachten en zo staan we aan de wieg van Woutlichtstraten.nl. Klanten zijn erg tevreden over ons. En dus groeide het bedrijf in rap tempo van een werkplaatsje op een boerenerf, naar inmiddels een mooie productieruimte met kantoor en showroom in Hoevelaken.

Met ruim 24 jaar ervaring in de bouw en 11 jaar in de glaswereld én daarnaast veel bevlogenheid en passie voor ons vak, garanderen wij u een topproduct te kunnen leveren die wij met trots mogen presenteren. Ons team van vaste medewerkers verzorgt alles tot in de puntjes om u als klant te ontzorgen en elke dag opnieuw blij te maken met een flinke dosis aan buitengewoon daglicht, binnen handbereik!

Lichtstraat montage Sliedrecht

Persoonlijk contact en service

Alleen het beste is goed genoeg!

9

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven? Woutlichtstraten levert standaardmaten én maatwerk lichtstraten aan zowel de zakelijke als particuliere klant. Wij bieden u daarnaast de service te worden ontzorgt van A-Z. Dit heeft als voordeel dat wij niet alleen de montage verzorgen, maar ook een dakdekker, stukadoor, elektricien en/of spuiter aansturen. Op deze wijze heeft u persoonlijk contact met maar 1 aanspreekpunt en tegelijk overzicht op de kosten dankzij 1 duidelijke offerte. De werkzaamheden volgen zich daarnaast in vlot tempo op. En over de kwaliteit gesproken? Bij Woutlichtstraten is alleen het beste goed genoeg!

Wat anderen zeggen over ons

Ervaringen van klanten:

Montagemedewerker