Wilt u een lichtstraat die open kan?

Wanneer u op zoek bent naar een lichtstraat die open kan, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel direct met Gerben (06-52 66 65 81) of Jos (06-19021744) en ontvang advies voor uw project. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw leefruimte te ventileren? Denk aan warme zomerdagen waarbij u de warme lucht niet wilt vasthouden onder uw overkapping. Of aan de mogelijkheid om de woonkeuken tijdelijk te ventileren om de etenslucht te minimaliseren. Met behulp van een te openen raam kunt u de ruimte ontluchten en ventileren.

Voordelen van een lichtstraat die open kan

Een te openen raam in de lichtstraat zorgt voor snelle ventilatie wanneer u daar behoefte aan heeft. De warme lucht stijgt en kan zo via het open raam in de lichtstraat de ruimte verlaten. De warmte wordt hierdoor goed gereguleerd zonder dat dit ten koste gaat van het daglicht in de ruimte. Op deze wijze verlaagt u de behoefte aan kunstmatige koeling en bespaart u energie.

Niet alleen voor woonhuizen is een lichtstraat die open kan een goede toevoeging, maar ook voor grotere gebouwen of (bedrijfs)panden is het ideaal. Af en toe een ruimte kunnen luchten is prettig en wenselijk. Denk aan een volle kantoorruimte, drukbezochte winkel of een veelgebruikte woonkamer: af en toe een briesje frisse lucht is niet alleen behaaglijk, maar ook gezond.

Kosten van de lichtstraat

Wij bieden verschillende modellen lichtstraten aan: een lessenaarsdakzadeldak, schilddak en een lichtstraat in de dakkap. Een lichtstraat met te openen raam is mogelijk in de eerste 3 genoemde modellen. De kosten van een lichtstraat die open kan zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het model en de afmetingen van de lichtstraat en de gewenste glassoort. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw op maat gemaakte lichtstraat? Geef dan de specificaties van uw project aan ons door en ontvang een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor Woutlichtstraten?

  • Maatwerkoplossingen: Wij bieden lichtstraten die volledig op maat zijn gemaakt volgens uw specificaties en wensen.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Wij gebruiken hoogwaardige materialen en exact de juiste technieken om ervoor te zorgen dat uw lichtstraat lang meegaat en optimaal functioneert.
  • Professionele montage: Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige en zorgvuldige montage van uw lichtstraat.

Interesse in een lichtstraat die open kan?

Ontdek wat daglicht met uw woning kan doen! Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. En heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Of bel direct met Gerben (06-52 66 65 81) of Jos (06-19021744).