Close
Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat Hilversum

 

Recent een prachtig project voor een woning in Hilversum gerealiseerd. De grote lichtstraat biedt prachtig lichtinval in de keuken, de twee kleine lichtstraten bieden een mooi en natuurlijk daglicht in de garage (2 vaks zadeldak1 vaks lessenaar voorzien van zonwerende beglazing).

Lichtstraat Baarn

 

Veranda aan uw huis vast? Plaats een lichtstraat en creeër prachtig licht onder uw veranda en behoudt mooi lichtinval in huis.

Lichtstraat Amersfoort

 

Bij een oud monumentaal pand, de plafondbeglazing van glas in lood volledig vervangen, de huidige lichtstraat voorzien van nieuwe zetwerk volledig in de originele staat. Wat resulteert in een prachtig lichtinval.

Lichtstraat Zwartebroek

 

Lichtstraat lessenaarsdak gerealiseerd op een uitbouw tegen de gevel van een woning. De klant had de wens de gevelstenen in het zich te laten, wat heeft geresulteerd in dit prachtige resultaat! Doe hier u offerte aanvraag, voor dit type lichtstraat of bestel direct online!

Lichtstraat Alphen aan den Rijn

 

Deze lichtstraat - zadeldak 3 vaks - mogen realiseren in opdracht van Bouwbedrijf van de Vliert. Deze lichtstraat is uitgevoerd in RAL 9005. Ook geintereseerd in deze lichtstraat? Bestel direct in onze webshop! Betreft dit niet u afmetingen doe dan een aanvraag middels ons offerte formulier.

Lichtstraat zadeldak met wolfseinden - Amersfoort

 

Deze lichtstraat - type zadeldak, met wolfseinden - mogen realiseren in opdracht van Bouwbedrijf Ossendrijver BV. Ook geïnteresseerd in deze lichtstraat? Vraag een offerte aan, of bestel online!

Lichtstraat Berkhout

 

Op zoek naar een lichtstraat zadeldak? Bestel deze lichtstraat online in de webshop! Woutlichtstraten maakt (en plaatst) een prachtige lichtstraat voor uw veranda, carport, uitbouw of ander gedeelte van uw woning/bedrijfspand.

Lichtstraat Zwolle

 

Twee prachtige lichtstraten geinstalleerd voor bouwbedrijf Hetebrij te Zwolle. De lichtstraten zijn voorzien van zonwerende beglazing die het meest geschikt is voor dakbeglazing. Als u in onze webshop kiest voor zonwerende beglazing dan krijgt u standaard deze variant geleverd.

Lichtstraat Ederveen

 

Op een prachtige locatie, recent een maatwerk lichtstraat op een veranda gemonteerd. Op de juiste kleur gespoten, naar tevredenheid van de klant!

Lichtstraat Ede

 

Deze prachtige lichtstraat hebben we mogen maken voor een project in Ede.  Een vrijstaand lessenaarsdak met zonwerende beglazing!

Lichtstraat plat dak Hoevelaken

 

Recent prachtig maatwerk geleverd voor bouwbedrijf Doppenberg uit Hoevelaken. Deze lichtstraat hebben wij in de dakkap van de woning gemonteerd, wat resulteert in een prachtig lichtinval in de hal. De beglazing betreft een zonwerende variant. 

Lichtstraat lessenaarsdak Apeldoorn

 

Een lichtstraat lessenaarsdak geleverd en gemonteerd voor een school in Apeldoorn. Resulterend in een prachtig lichtinval in het klaslokaal.

Lichtstraat Zandvoort

 

Deze lichtstraat lessenaar vrij op het dak geplaatst op een overkapping. Wat heeft geresulteerd in een tevreden klant en een prachtige lichtstraat!

Review Liesbeth van Ewijk:

"Bij ons op een plat dak een hele grote 7 vlaks lichtstraat vervangen. Het plaatsen zelf ging heel snel. Takelwagen en dakdekker waren er op de momenten dat ze er moesten zijn. Het ziet er fantastisch uit en we zitten weer droog!. Uitstekende vlotte en prettige service! "

Lichtstraat Soest

 

Een prachtig zadeldak lichtstraat. Voorzien van isolerende zonwerende beglazing.

Lichtstraat Nijkerk

Recent een prachtige lichtstraat geleverd voor een veranda in Nijkerk. De 2 vaks zadeldak lichtstraat.

Lichtstraat lessenaarsdak vrij op het dak:

 

Voor een mooi project een lichtstraat lessenaarsdak geplaatst, wat resulteert in een prachtig lichtinval in de keuken. In deze lichtstraat is triple beglazing toegepast. Ook in interesse in een lichtstraat lessenaarsdak? Lees hier meer, of doe direct uw offerte aanvraag.

Lichtstraat Doesburg

 

Zadeldak lichtstraat voor een woning in Doesburg gerealiseerd. Op deze foto's kan u goed zien op welke wijze de lichtstraat aan de buitenzijde wordt afgewerkt.

Lichtstraat Terschuur

 

Met veel plezier hebben we een prachtige lessenaarsdak lichtstraat gerealiseerd in een uitbouw in Terschuur!

Lichtstraat lessenaarsdak

Recent deze prachtige 4 vaks lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel geleverd.

Lichtstraat lessenaarsdak

Lichtstraat lessenaarstype geleverd voor een woning in Baarn.

Lichtstraat Zeist

Een 2 vaks lessenaarsdak lichtstraat in een herenhuis in Zeist. Hierdoor is er een uniek lichtinval in de keuken gecreëerd...