Close
Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat Baarn

 

Veranda aan uw huis vast? Plaats een lichtstraat en creeër prachtig licht onder uw veranda en behoud uw lichtinval in huis.

Lichtstraat Amersfoort

 

Bij een oud monumentaal pand, de plafondbeglazing van glas in lood volledig vervangen, de huidige lichtstraat voorzien van nieuwe zetwerk volledig in de originele staat. Wat resulteert in een prachtig lichtinval.

Lichtstraat Ederveen

 

Op een prachtige locatie, recent een maatwerk lichtstraat op een veranda gemonteerd. Op de juiste kleur gespoten, naar tevredenheid van de klant!

Lichtstraat Ede

 

Deze prachtige lichtstraat hebben we mogen maken voor een project in Ede.  Een vrijstaand lessenaarsdak met zonwerende beglazing!

Lichtstraat plat dak Hoevelaken

 

Recent prachtig maatwerk geleverd voor bouwbedrijf Doppenberg uit Hoevelaken. Deze lichtstraat hebben wij in de dakkap van de woning gemonteerd, wat resulteert in een prachtig lichtinval in de hal. De beglazing betreft een zonwerende variant. 

Lichtstraat Soest

 

Een prachtig zadeldak lichtstraat. Voorzien van isolerende zonwerende beglazing.

Lichtstraat Nijkerk

Recent een prachtige lichtstraat geleverd voor een veranda in Nijkerk. De 2 vaks zadeldak lichtstraat.

Lichtstraat lessenaarsdak vrij op het dak:

 

Voor een mooi project een lichtstraat lessenaarsdak geplaatst, wat resulteert in een prachtig lichtinval in de keuken. In deze lichtstraat is triple beglazing toegevoegd. Ook in interesse in een lichtstraat lessenaarsdak? Lees hier meer, of doe direct uw offerte aanvraag.

Lichtstraat lessenaarsdak

Recent deze prachtige 4 vaks lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel geleverd.

Lichtstraat lessenaarsdak

Lichtstraat lessenaarstype geleverd voor een woning in Baarn.

Lichtstraat Zeist

Een 2 vaks lessenaarsdak lichtstraat in een herenhuis in Zeist. Hierdoor is er een uniek lichtinval in de keuken gecreëerd...

Lichtstraat Terschuur

 

Met veel plezier hebben we een prachtige lessenaarsdak lichtstraat gerealiseerd in een uitbouw in Terschuur!