Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat profielen

Over ons

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

MONTAGE


Wie monteert de lichtstraat?

Wilt u volledig worden ontzorgt? Leg dan het gehele project in handen van Woutlichtstraten. Vanaf het realiseren van de sparing in het dak of het verwijderen van een oude lichtkoepel, tot het laten monteren en inplakken van de nieuwe lichtstraat. We nemen projecten aan in geheel Nederland!

Kiest u of uw aannemer ervoor om de bij Woutlichtstraten bestelde lichtstraat zelf te monteren? Dat kan, aan de hand van onze eenvoudige montagehandleiding. 

Montage door Woutlichtstraten

Dan verloopt het proces als volgt:

  • De lichtstraat wordt door Woutlichtstraten geproduceert in de werkplaats. De houten ombouw, profielen en beglazing zijn daarmee volledig op maat gemaakt.
  • Het is belangrijk dat u of uw aannemer zelf zorgt voor de opening in het dak met daar omheen een ringbalk. Tenzij dit in handen is gelegd van Woutlichtstraten.
  • Bij opdracht stuurt Woutlichtstraten u gratis de tekening toe met de in- en uitwendige maten voor deze te realiseren dakopening.
  • Onze werkzaamheden moeten aaneengesloten plaatsvinden. Werkvolgorde: Plaatsen van houten ombouw op ringbalk, aanbrengen van de dakbedekking aan de buitenzijde van de houten ombouw, het plaatsen van de beglazing, afwerken met het profielsysteem.
  • Het aanbrengen van de dakbedekking kunt u door Woutlichtstraten laten doen. U kunt er ook voor kiezen om de dakbedekking zelf of door een ander te laten aanbrengen. Het dient wel direct aansluitend op onze plaatsing van de ombouw gedaan te worden, zodat Woutlichtstraten de beglazing en profielen vervolgens kan monteren.