Op zoek naar een lichtstraat in uw uitbouw in Woudenberg?

Op zoek naar een lichtstraat voor in uw uitbouw in Woudenberg e.o.?

Woont u in Woudenberg en omgeving en wilt u graag een lichtstraat aanschaffen voor in uw uitbouw? Woutlichtstraten levert prefab lichtstraten aan zowel de zakelijke als particuliere klant. Het unieke aan onze werkwijze: wij leveren u een compleet pakket, bestaande uit een hardhouten frame, de beglazing en het aluminium profielsysteem met toebehoren. Onze lichtstraten worden met passie handgemaakt door onze vakmensen, precies passend naar uw specifieke behoeften en wensen. Doordat we werken met hout zijn er talloze mogelijkheden in soorten en maten.

Welke lichtstraatmodellen levert Woutlichtstraten?

Woutlichtstraten levert lichtstraten zowel voor op een plat- als schuin dak van uw woning in Utrecht e.o.

Lessenaarsdak
Een lessensenaarsdak lichtstraat is vierkant of rechthoekig van vorm, waarbij het glas afloopt naar één zijde. Dit heeft als voordeel dat er nooit water op blijft staan. Dit model lichtstraat is door zijn slanke vorm uitstekend toe te passen op elk plat dak. Denk aan een aanbouw, uitbouw, carport, veranda, overkapping, bedrijfspand of schoolgebouw. De lichtstraat kan op 2 manieren worden geplaatst:

• Vrijstaand op het dak. Het voordeel daarvan is dat u vrije lichtinval heeft. Ook heeft u bewegingsruimte op het dak, rondom uw lichtstraat, wat handig kan zijn tijdens het reinigen van de lichtstraat of bij (schilder)werkzaamheden aan uw andere kozijnen.
• Tegen de gevel (bestaande muur). Dit kan goed worden toegepast op een ondiepe uitbouw. Let op: u kunt niet rondom uw lichtstraat lopen!

Zadeldak
Een zadeldak lichtstraat is zeer gewild door de strakke en chique vorm. Deze lichtstraat bestaat uit 2 zijden van glas, die schuin aflopen vanaf de nok. Dit model is geschikt om in het midden van een plat dak te plaatsen. Daardoor levert de lichtstraat naar binnen toe een optimale lichtopbrengst op en naar buiten toe vrij zicht.

Schilddak
Een schilddak lichtstraat is dé perfecte oplossing voor een maximale lichtopbrengst. Dit rechthoekige model, ook wel een zadeldak met wolfseinden genoemd, bestaat uit 4 zijden van glas die schuin aflopen vanaf de nok. Er bevinden zich rechthoekige of vierkante ramen in het midden van de lichtstraat en driehoekige ramen aan de uiteinden van de lichtstraat waardoor het geheel een ambachtelijke, exclusieve en luxueuze uitstraling heeft. Ook deze lichtstraat is geschikt om in het midden van uw platte dak te plaatsen.

Lichtstraat in dakkap
Heeft u een schuin dak en vraagt u zich af of daar een lichtstraat geplaatst kan worden? Uiteraard! Woutlichtstraten plaatst geheel op maat gemaakte lichtstraten in een hellend pannen-, bitumen- of zinken dak. Bij dit type lichtstraat loopt de lichtstraat, met 1 of meerdere glasvlakken, in dezelfde hoek mee als het dak. De lichtstraat zorgt voor meer natuurlijk licht in uw ruimte wat bijdraagt aan uw wooncomfort en productiviteit. Ook geeft het uw ruimte een ruime, luxe en unieke uitstraling. U kunt zelf de grootte van het glas bepalen. Gaat u voor HR++ zonwerende beglazing? Of juist voor Triple beglazing? Hierin zijn verschillende mogelijkheden! Interesse in een lichtstraat in de dakkap? Vraagt u hiervoor een offerte aan.

Montage van lichtstraten in uitbouw Woudenberg

Wilt u een lichtstraat bestellen die u of uw aannemer vervolgens zelf monteert? Of heeft het de voorkeur dat Woutlichtstraten u ontzorgt van A-Z? Aan u de keuze! Wij denken graag met u mee.

Interesse in lichtstraten in uitbouw in Woudenberg e.o.?

Al onze lichtstraatmodellen vindt u terug op onze homepage. Heeft u hulp nodig bij het kiezen of bestellen van uw lichtstraat? Neem contact met ons op voor deskundig advies en professionele montage. Wij helpen u graag bij het realiseren van de perfecte lichtstraat voor uw woning.

Lichtstraat voor uw woning in Woudenberg