Lichtstraten kopen Utrecht

Op zoek naar een lichtstraat voor in uw woning in Utrecht? 

Klik hier voor de prijzen, Let op: dit betreft complete lichtstraten! U weet dus direct waar u aan toe ben.

Woutlichtstraten biedt standaard prijzen voor verschillende afmetingen lichtstraten aan. De lichtstraten worden geleverd bij u pand of woning in Utrecht.

Woutlichtstraten is gevestigd in Zwartebroek, dit is een klein half uurtje bij Utrecht vandaag.

Doe vandaag nog u aanvraag middels ons offerte formulier, of lees meer over onze lichtstraten op onze home page.

U kunt online u complete lichtstraten bestellen! Lees hier meer over de lichtstraten in Utrecht:

Waarom een lichtstraat van woutlichtstraten in uw pand in Utrecht?

Bij woutlichtstraten kunt nu niet enkel rekenen op vakkennis, maar ook advies en meedenken als het gaat om uw eigen pand of woning staan hoog bij ons in het vaandel! Het toepassen van een lessenaarsdak lichtstraat op uw uitbouw, veranda of platte dak geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel licht van buitenaf uw woning in kan komen. Maar voordat u dit resultaat in u woning heeft komt u voor meerdere keuzes te staan: Welke soort lichtstraat past in mijn pad of woning? En welke afmetingen ga ik kiezen? Woutlichtstraten denkt dan ook echt met u mee en geeft u met de juiste vakkennis advies voor uw pand of woning! Bel ons voor advies!

Voor wie zijn de lichtstraten bedoeld?

Zowel particulieren als bouwbedrijven kunnen de glazen daken van woutlichtstraten waarderen. Als het gaat om uw eigen woning wilt u graag een vakkundig eindresultaat, maar ook als u de lichtstraat op een uitbouw/veranda of plat dak, gaat monteren bij één van uw klanten is dit een belangrijke vereiste. Het kan namelijk zijn dat u het nog niet vaak heeft gedaan, of dat u weinig tijd heeft om de lichtstraat zelf te maken. Kortom op zoek naar een lichtstraat als particulier of zakelijk? Woutlichtstraten helpt u aan een kant en klare lichtstraat!

Hoe wordt de lichtstraat gemaakt en geleverd in Utrecht?

Nadat u de de keuze heeft gemaakt, gaan wij aan de slag! De lichtstraat voor uw veranda, uitbouw of platte dak wordt gemaakt in onze bedrijfshal met goed vakmanschap. Hierna wordt deze bij u geleverd, of u kan de lichtstraat zelf ophalen. Als u een beetje handig bent kan u de lichtstraat zelf monteren. Ziet u de montage zelf niet zitten? Dan voeren wij de montage voor u uit! Een ding is zeker! We zorgen dat u een stevige en waterdichte lichtstraat krijgt geleverd, die past in u pand of woning.

Hoe monteert u de lichtstraat in Utrecht?

Bij aflevering ontvang u montage instructies van ons team.

Wat kan u verwachten van de houten lichtstraat?

Het frame wordt gemaakt van het houtsoort vuren en afgewerkt met aluminiumprofielen, dit heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdicht eindresultaat. Daarnaast zijn de aluminiumprofielen vrijwel geheel onderhoudsvrij. U kunt zelf kiezen of u enkelglas, isolatieglas of zonwerende beglazing in de houten lichtstraat wil. Dit is geheel afhankelijk van de woning of het pand waar u de lichtstraat op wilt plaatsen. 

Hoe plaatst u de bestelling voor de houten lichtstraat?

In onze webshop kan u een bestelling plaatsen. Liever eerst persoonlijk contact voordat u de bestelling plaatst? Bel gerust!