Woutlichtstraten » Projecten » Lichtstraat zadeldak

Lichtstraat zadeldak

Elektrische zonwering in lichtstraat

Heeft u ook interesse in een hoogwaardige, hardhouten lichtstraat die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is dankzij het aluminium profielsysteem? Woutlichtstraten levert (en monteert) lichtstraten aan zowel de zakelijke klant als aan particulieren. Deze klant heeft elektrische zonwering toegepast in de lichtstraat. Een van de mogelijke opties. Woutlichtstraten adviseert allereerst zonwerende beglazing toe te passen.  Dit is in de meeste gevallen voldoende.

Een lichtstraat op uw platte dak is een goede optie, als u meer lichtinval in uw woning wilt. Een lichtstraat is letterlijk een straat van doorlatend licht in het dak van bijvoorbeeld u uitbouw, serre of veranda. In de ‘volksmond’ ook wel genoemd het glazen dak. Het geeft een ultiem gevoel van ruimte als u keuken, bedrijfshal of andere ruimte is gevuld met een oase van natuurlijk daglicht. 

Nieuwsgierig naar wat Woutlichtstraten u te bieden heeft?
• Hardhouten lichtstraten, afgewerkt met een aluminium profielsysteem.
• Standaardmodellen én maatwerk
• Geïsoleerde HR++, zonwerende of triple beglazing
• Keuze uit meerdere RAL-kleuren
• Optie: maken van de sparing
• Optie: montage en inplakken

Lees meer op onze homepage – woutlichtstraten.

Benieuwd hoe klanten ons beoordelen?

Klik op de roze button >> 

Woutlichtstraten biedt verschillende soorten daklichten plat dak aan. Het unieke daarvan is dat wij u een compleet pakket leveren bestaande uit een hardhouten frame, de beglazing en het aluminium profielsysteem met toebehoren. U of uw aannemer hoeft dit enkel nog te monteren volgens de eenvoudige montagehandleiding.

Echter kunt u er ook voor kiezen u te laten ontzorgen van A-Z! U legt het volledige project in handen van Woutlichtstraten. Vanaf het realiseren van de sparing in het dak of het verwijderen van een oude lichtkoepel, tot het laten monteren en inplakken van de nieuwe lichtstraat. Het voordeel daarvan is dat u alles in handen legt van 1 verantwoordelijke partij en zodoende zelf volledig wordt ontzorgt.