Woutlichtstraten » Projecten » Lichtstraat Hilversum

Lichtkoepel
Kleine lichtstraat
Lichtstraat boven keuken eiland

Lichtstraat Hilversum

Lichtstraat Hilversum: Nieuwe lichtstraten voor optimaal daglicht

In Hilversum hebben we een prachtig project afgerond waarbij oude lichtkoepels werden vervangen door een grote lichtstraat boven het keukeneiland en twee kleine lichtstraten in de garage. Dit zorgde voor een optimale lichtinval in beide ruimtes. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen en unieke kenmerken van deze lichtstraten.

Oude lichtkoepels vervangen door moderne lichtstraten

Waarom vervangen?

Oude lichtkoepels kunnen na verloop van tijd hun functionaliteit en esthetiek verliezen. Door ze te vervangen voor moderne lichtstraten, kunt u profiteren van verbeterde isolatie, betere lichtinval en een frisse, moderne uitstraling.

Project: lichtstraat in Hilversum

In Hilversum hebben we de oude lichtkoepels vervangen door drie nieuwe lichtstraten. Een grote lichtstraat boven het keukeneiland en twee kleine lichtstraten in de garage. Deze combinatie zorgt voor een perfecte balans van lichtinval in de verschillende ruimtes van de woning.

Optimale lichtinval in de keuken

Lichtstraat boven het keukeneiland

De grote lichtstraat boven het keukeneiland zorgt voor prachtig natuurlijk daglicht in de keuken. Dit maakt de keuken niet alleen helderder en uitnodigender, maar het accentueert ook de kleuren en materialen van het interieur. Koken en eten onder natuurlijk licht creëert een aangename en inspirerende sfeer.

Zonwerende beglazing

Om ervoor te zorgen dat de keuken comfortabel blijft, hebben we zonwerende beglazing geïnstalleerd. Dit type glas helpt de warmte buiten te houden tijdens zonnige dagen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een uitstekende lichtinval. Hierdoor blijft de keuken op een aangename temperatuur, ongeacht het weer buiten.

Prettig daglicht in de garage

Kleine lichtstraten in de garage

De twee kleine lichtstraten in de garage bieden een aangename hoeveelheid daglicht. Dit maakt de garage een lichtere en functionelere ruimte. Of u nu aan uw auto of motor werkt, klusjes doet of gewoon opslagruimte nodig heeft, de natuurlijke lichtinval maakt de garage prettiger en gebruiksvriendelijker.

De voordelen van moderne lichtstraten

Verbeterde isolatie

Moderne lichtstraten bieden uitstekende isolatie, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van uw woning. Dit helpt om de energiekosten te verlagen en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

Esthetische meerwaarde

Een moderne lichtstraat kan de esthetiek van uw woning aanzienlijk verbeteren. Het voegt een strakke, moderne uitstraling toe die perfect past bij zowel traditionele als eigentijdse architectuur.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Woutlichtstraten maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat onze lichtstraten duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Dit betekent dat u kunt rekenen op een product dat jarenlang meegaat en minimale onderhoudsbehoefte heeft.

Interesse in een lichtstraat voor uw woning, zoals in Hilversum?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een lichtstraat voor uw woning? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het realiseren van een lichtere, ruimere en comfortabelere leefomgeving met onze hoogwaardige lichtstraten.

Bekijk al onze standaardmodellen en -maten:
Overzicht lessenaarsdaken (tegen gevel)
Overzicht lessenaarsdaken (vrij op plat dak)
Overzicht zadeldaken
Overzicht schilddaken
Óf vraag een offerte aan voor een lichtstraat op maat.

Lees meer:
Homepage – Woutlichtstraten
Over ons
Onze dakbeglazing
Onze montageservice