Woutlichtstraten » Projecten » Lichtstraat lessenaarsdak Baarn

aluminium glasprofielen
Lichtstraat Baarn

Lichtstraat lessenaarsdak Baarn

Lichtstraat lessenaarsdak in Baarn

In Baarn hebben we een prachtig project afgerond waarbij we een lekkende lichtkoepel hebben verwijderd van het platte dak van een uitbouw en daarvoor in de plaats een prachtige lessenaarsdak lichtstraat hebben geplaatst. Deze vrijstaande lichtstraat, afgewerkt met aluminium glasprofielen, heeft niet alleen de klant verlost van de lekkage, maar ook de esthetiek van de woning verbeterd.

Waarom kiezen voor een lichtstraat met lessenaarsdak, zoals in Baarn?

Voordelen van een lessenaarsdak

Een lessenaarsdak is een populaire keuze voor lichtstraten vanwege de vele voordelen die het biedt:

  • Optimale lichtinval: Door de schuine plaatsing van het glas zorgt een lessenaarsdak voor maximale lichtinval gedurende de dag.
  • Energie-efficiëntie: Het gebruik van de juiste beglazing zorgt voor uitstekende isolatie, waardoor uw woning energiezuiniger wordt.
  • Modern design: Een lessenaarsdak geeft uw woning een strakke, moderne uitstraling.

Ideaal voor een uitbouw

Een lichtstraat met lessenaarsdak is een uitstekende keuze voor uitbouwen. Het maakt niet uit of het gaat om een keuken, een veranda, serre of een woonkamer; een lichtstraat zorgt voor een lichte en luchtige ruimte die uitnodigend aanvoelt.

Project in Baarn: Vrijstaande lichtstraat lessenaarsdak op een plat dak

Voorbereiding en sparing

Het team van Woutlichtstraten heeft de lekkende lichtkoepel verwijderd en afgevoerd en ervoor gezorgd dat de te plaatsen lichtstraat volledig op maat is gemaakt, naar de wens van deze klant. Een zorgvuldige voorbereiding is essentieel om een perfecte montage te garanderen.

Professionele montage

Onze ervaren monteurs hebben de lichtstraat nauwkeurig en vakkundig gemonteerd. Hierbij is veel aandacht besteed aan de details, zodat de lichtstraat volledig waterdicht en goed geïsoleerd is.

Afwerking

Na de montage is de lichtstraat zowel aan de binnen- als buitenzijde netjes afgewerkt. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook voor minimale onderhoudsbehoefte.

Aluminium glasprofielen

Onze lichtstraten worden aan de buitenzijde afgewerkt met hoogwaardige aluminium glasprofielen. Deze profielen bieden verschillende voordelen:

  • Duurzaamheid: Aluminium is sterk en bestand tegen de elementen, wat zorgt voor een lange levensduur van de lichtstraat.
  • Onderhoudsvriendelijkheid: Aluminium vereist weinig onderhoud (zo nu en dan een vochtige doek voor de schoonmaak), wat betekent dat u jarenlang kunt genieten van uw lichtstraat zonder veel inspanning.
  • Strakke afwerking: De aluminium profielen geven de lichtstraat een moderne en strakke afwerking, wat bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw woning.

Voordelen van een lichtstraat in uw uitbouw

Meer natuurlijk licht

Een lichtstraat brengt een overvloed aan natuurlijk daglicht in uw uitbouw, wat de ruimte helderder en uitnodigender maakt. Dit zorgt voor een aangename sfeer en een betere gemoedstoestand.

Ruimtelijk gevoel

Een lichtstraat creëert een gevoel van ruimte en openheid, wat uw uitbouw groter en luchtiger doet aanvoelen.

Energiebesparing

Met een lichtstraat kunt u profiteren van natuurlijk licht en daardoor de behoefte aan kunstmatige verlichting verminderen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Interesse in een lichtstraat voor uw woning?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een lessenaarsdak lichtstraat voor uw woning? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het realiseren van een lichtere, ruimere en comfortabelere leefomgeving met onze hoogwaardige lichtstraten.

Bekijk al onze standaardmodellen en -maten:
Overzicht lessenaarsdaken (tegen gevel)
Overzicht lessenaarsdaken (vrij op plat dak)
Overzicht zadeldaken
Overzicht schilddaken
Óf vraag een offerte aan voor een lichtstraat op maat.

Lees meer:
Homepage – Woutlichtstraten
Over ons
Onze dakbeglazing
Onze montageservice