Woutlichtstraten » Projecten » Lichtstraat schuin dak Hoevelaken

lichtstraat schuin dak
lichtstraat schuin dak optimaal licht in hal

Lichtstraat schuin dak Hoevelaken

Lichtstraat schuin dak in Hoevelaken

Een lichtstraat in een schuin dak kan een geweldige manier zijn om meer natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel in uw woning te brengen. Enige tijd geleden hebben we in Hoevelaken een prachtige lichtstraat in een schuin dak gerealiseerd, die niet alleen zorgt voor een betere lichtinval maar ook bijdraagt aan de esthetiek van de woning. In deze blog bespreken we de voordelen van een lichtstraat op een schuin dak en hoe dit uw leefomgeving kan verbeteren.

Waarom kiezen voor een lichtstraat in een schuin dak?

Verbeterde lichtinval

Een lichtstraat in een schuin dak zorgt voor een optimale lichtinval, waardoor uw ruimtes helderder en uitnodigender worden. Dit is vooral gunstig in delen van de woning die anders donker zouden blijven, zoals de hal of kamers met weinig of kleine ramen.

Esthetische meerwaarde

Naast de praktische voordelen voegt een lichtstraat ook een esthetische meerwaarde toe aan uw woning. Het ontwerp kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande dakstructuur, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling.

Energiebesparing

Dankzij de verbeterde lichtinval kunt u overdag meer gebruik maken van natuurlijk daglicht, wat de behoefte aan kunstmatige verlichting vermindert en kan leiden tot lagere energiekosten.

Project in Hoevelaken: lichtstraat in een Schuin Dak

Het project

In Hoevelaken hebben we recentelijk een lichtstraat in de dakkap van een nieuw gebouwde woning geïnstalleerd. Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met bouwbedrijf Doppenberg. De lichtstraat zorgt voor een prachtige lichtinval in de hal, wat de ruimte lichter en uitnodigender maakt.

Zonwerende beglazing

Bij de keuze voor de beglazing is gekozen voor zonwerende beglazing. Dit type glas helpt om de warmte buiten te houden in de zomer en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Hierdoor blijft de hal ook op warme dagen aangenaam koel.

Maatwerkoplossing

Elke woning is uniek, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. De lichtstraat in Hoevelaken is volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past bij de dakstructuur en de esthetiek van de woning.

De voordelen van zonwerende beglazing

Uitstekende isolatie

Zonwerende beglazing biedt superieure isolatie-eigenschappen, wat helpt om de binnenruimte warm te houden in de winter en koel in de zomer. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen.

Controle over lichtinval

De zonwerende eigenschap van het glas helpt om overmatige warmteopbouw te voorkomen, waardoor de ruimte comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen.

Duurzaamheid

Zonwerende beglazing is uiterst duurzaam en biedt langdurige bescherming tegen de elementen, waardoor uw lichtstraat er jarenlang mooi uitziet en goed functioneert.

Waarom kiezen voor Woutlichtstraten?

Hoogwaardige Materialen

Bij Woutlichtstraten maken we gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium glasprofielen en zonwerende beglazing. Dit zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoefte.

Complete ontzorging

Van het maken van de sparing tot de volledige montage en afwerking, Woutlichtstraten ontzorgt u van A tot Z. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Maatwerk en standaardmodellen

Wij bieden zowel standaardmodellen als maatwerkoplossingen aan. Of u nu specifieke wensen heeft of een standaardoplossing zoekt, wij kunnen u voorzien van een lichtstraat die perfect bij uw behoeften past.

Interesse in een lichtstraat voor uw schuine dak?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een lichtstraat op een schuin dak voor uw woning? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het realiseren van een lichtere, ruimere en comfortabelere leefomgeving met onze hoogwaardige lichtstraten.

Bekijk al onze standaardmodellen en -maten:
Overzicht lessenaarsdaken (tegen gevel)
Overzicht lessenaarsdaken (vrij op plat dak)
Overzicht zadeldaken
Overzicht schilddaken
Óf vraag een offerte aan voor een lichtstraat op maat.

Lees meer:
Homepage – Woutlichtstraten
Over ons
Onze dakbeglazing
Onze montageservice