Woutlichtstraten » Projecten » Lichtstraat Soest

zadeldak
glazen dak

Lichtstraat Soest

Lichtstraat in Soest

In Soest hebben we een 3-vaks zadeldak lichtstraat gemonteerd op het platte dak van een uitbouw. Deze lichtstraat, uitgevoerd in de gewenste kleur zwart en voorzien van isolerende zonwerende beglazing, zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en biedt een modern en stijlvol uiterlijk. In deze blog bespreken we de voordelen van een glazen dak voor uw uitbouw en waarom een zadeldak een uitstekende keuze is.

Waarom kiezen voor een lichtstraat in uw uitbouw?

Meer natuurlijk licht

Een lichtstraat brengt een overvloed aan daglicht in uw uitbouw. Dit zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer, ideaal voor wonen, werken en ontspannen.

Ruimtelijk gevoel

Door het toevoegen van een lichtstraat creëert u een gevoel van ruimte en openheid. Dit maakt uw uitbouw groter en luchtiger, wat bijdraagt aan het wooncomfort.

Energiebesparing

Met een lichtstraat kunt u profiteren van natuurlijk licht en de behoefte aan kunstmatige verlichting verminderen. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Voordelen van een zadeldak lichtstraat

Optimale lichtinval

Een zadeldak zorgt voor maximale lichtinval gedurende de dag dankzij de symmetrische plaatsing van het glas. Dit betekent dat u kunt genieten van natuurlijk licht vanaf zonsopgang tot zonsondergang.

Klassiek en tijdloos design

Een zadeldak geeft uw woning een klassieke en tijdloze uitstraling. Het ontwerp past perfect bij zowel traditionele als moderne architectuur.

Geschikt voor platte daken

Zadeldaken zijn ideaal voor platte daken. Ze kunnen eenvoudig worden geïntegreerd en bieden een effectieve manier om natuurlijk licht binnen te laten zonder afbreuk te doen aan de dakstructuur.

Project lichtstraat Soest

Het project

In Soest hebben we een prachtige 3-vaks zadeldak lichtstraat geplaatst op het platte dak van een uitbouw. De gewenste kleur was zwart, wat een stijlvolle en moderne uitstraling aan de lichtstraat gaf. De installatie werd uitgevoerd met isolerende zonwerende beglazing, wat zorgde voor uitstekende isolatie en controle over de lichtinval.

Montage en afwerking

Ons team van Woutlichtstraten verzorgde de volledige montage van de lichtstraat. Dit omvatte het maken van de benodigde sparing, de installatie van de lichtstraat en de afwerking van zowel de binnen- als de buitenzijde.

Het resultaat

De nieuwe lichtstraat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in de uitbouw. Dit verbeterde niet alleen de sfeer en het comfort, maar zorgde ook voor een betere presentatie van de uitbouwinrichting. De combinatie van zwart aluminium glasprofielen en isolerende zonwerende beglazing resulteerde in een prachtig eindresultaat.

Waarom kiezen voor isolerende zonwerende beglazing?

Uitstekende isolatie

Isolerende zonwerende beglazing biedt superieure isolatie-eigenschappen, wat helpt om uw woning warm te houden in de winter en koel in de zomer. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen.

Zonwerend glas

De zonwerende eigenschap van het glas helpt om overmatige warmteopbouw te voorkomen, waardoor uw ruimte comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen.

Duurzaamheid

Zonwerende beglazing is uiterst duurzaam en biedt langdurige bescherming tegen de elementen, waardoor uw lichtstraat er jarenlang mooi uitziet en goed functioneert.

Woutlichtstraten: uw partner voor hoogwaardige lichtstraten

Hoogwaardige materialen

Bij Woutlichtstraten maken we gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium glasprofielen en isolerende beglazing. Dit zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoefte.

Maatwerk en standaardmodellen

Wij bieden zowel standaardmodellen als maatwerkoplossingen aan. Of u nu specifieke wensen heeft of een standaardoplossing zoekt, wij kunnen u voorzien van een lichtstraat die perfect bij uw behoeften past.

Complete ontzorging

Van het maken van de sparing tot de volledige montage en afwerking, Woutlichtstraten ontzorgt u van A tot Z. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Interesse in een lichtstraat voor uw uitbouw?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een lichtstraat met zadeldak voor uw uitbouw? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het realiseren van een lichtere, ruimere en comfortabelere leefomgeving met onze hoogwaardige lichtstraten.

Bekijk al onze standaardmodellen en -maten:
Overzicht lessenaarsdaken (tegen gevel)
Overzicht lessenaarsdaken (vrij op plat dak)
Overzicht zadeldaken
Overzicht schilddaken
Óf vraag een offerte aan voor een lichtstraat op maat.

Lees meer:
Homepage – Woutlichtstraten
Over ons
Onze dakbeglazing
Onze montageservice