Lichtstraat zelfbouw

door | aug 31, 2021 | Blog

Lichtstraat zelfbouw

Lichtstraat zelfbouw kopen?  Woutlichtstraten.nl levert complete zelfbouw lichtstraten op maat. Als u in onze webshop een lichtstraat besteld krijgt u een complete lichtstraat geleverd. Dit betekent dat u de houten ombouw, profielen en beglazing op de gewenste maat krijgt geleverd. De lichtstraat dient enkel nog op de sparing gemonteerd te worden.  Lichtstraat zadeldak -> Ga hier naar onze lichtstraat zadeldaken. Lichtstraat lessenaar -> Ga hier naar onze lichtstraat lessenaarsdaken.

Lichtstraat lessenaar zelfbouw bestellen?

Het is mogelijk een lichtstraat lessenaar te bestellen. Deze lichtstraat wordt volledig door ons gefabriceerd in onze werkplaats. De houten ombouw, profielen en beglazing zijn daarmee volledig op maat gemaakt. Bij opdracht stuurt Woutlichtstraten u gratis de tekening met de in- en uitwendige maten voor de dak-opening. Het aanbrengen van de dakbedekking kan Woutlichtstraten voor u doen, u kunt er ook voor kiezen om de dakbedekking zelf of door een ander aan te laten brengen. Het dient wel direct aansluitend op onze montage gedaan te worden, anders kan Woutlichtstraten de beglazing en profielen niet monteren.

Lichtstraat zadeldak zelfbouw?

Het is eveneens mogelijk een lichtstraat zadeldak te bestellen. Hiervoor geldt exact hetzelfde als voor de lichtstraat lessenaar.

Wilt u liever het gehele plaatje uit handen geven en de lichtstraat laten monteren?

Vraag hiervoor een offerte aan! Of bestel in onze webshop een lichtstraat en selecteer inclusief montage.