Kan een lichtstraat in een betonnen dak worden geplaatst?

door | apr 19, 2024 | Blog

Kan een lichtstraat in een betonnen dak worden geplaatst?

Ja, ook in een betonnen dak of kanaalplaat vloer kan een lichtstraat worden geplaatst. Benieuwd wat daar de kosten van zijn? Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vrijwel in ieder plat dak (zowel van hout als van beton) kunnen wij een lichtstraat plaatsen. U heeft de keuze uit diverse modellen in standaardmaten (te vinden in onze webshop) of speciaal op maat gemaakt voor uw situatie. Wilt u graag een lichtstraat in een dakkap of schuin dak? Ook dat is mogelijk! Bij dit type lichtstraat loopt het glas in dezelfde hoek mee als het dak. U kunt zelf de grootte van het glas bepalen.

 

Kan ik advies op locatie krijgen om een lichtstraat te plaatsen in ons betonnen dak? 

Allereerst vult u ons offerteaanvraag formulier in. Een volledig ingevuld formulier geeft ons veel informatie, onder ander over de constructie van uw dak. U hebt de mogelijkheid om foto’s van de bestaande situatie mee te sturen. Aan de hand hiervan kunnen wij een goede beoordeling maken van uw situatie. Wanneer er een lichtstraat in uw betonnen dak kan worden geplaatst en we met elkaar besluiten om het project aan te gaan, komen wij graag op locatie om met u mee te denken, u van passend advies te voorzien en de lichtstraat in te meten.

Wat kost het plaatsen van een lichtstraat in een betonnen dak?

De kosten van het plaatsen van een lichtstraat in een betonnen dak zijn geheel afhankelijk van de opbouw / het type van uw vloer én van de afmetingen van de te plaatsen lichtstraat. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw situatie? Neem contact op met Jos ( 06-19021744) of Gerben (06-52666581) of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Kijk ook eens op onze pagina met veelgestelde vragen!