Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat profielen

Over ons

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Woutlichtstraten » LICHTSTRAAT LESSENAAR » Vrijstaand 5-vaks

Vrijstaand 5-vaks

LV.5.1000
B=1000 x L=3980 mm buitenwerkse maat
Vandaag besteld, in circa 1-2 weken geleverd
Geen bouwpakket, compleet product!
Montage optioneel door Woutlichtstraten -uitleg- 
Binnenzijde: mahonie hardhout
Buitenzijde: aluminium profielen
Hellingshoek: 9 graden

Bekijk detail tekening

Vanaf 2.862,49 Excl. BTW

Op zoek naar een lichtstraat op maat?

Dan bent u bij Woutlichtstraten aan het juiste adres! Op onze website kunt u een keuze maken uit verschillende type complete lichtstraten. Uiteraard kan u ook een offerte aanvraag doen voor een lichtstraat op maat. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw pand of woning.

Waarom een lichtstraat op maat van Woutlichtstraten?

Bij Woutlichtstraten kunt u rekenen op vakkennis en kwaliteit. Daarnaast hebben wij klantvriendelijkheid, het geven van advies en het meedenken met u als klant, hoog in het vaandel staan! Het toepassen van een lichtstraat lessenaarsdak op het platte dak van uw uitbouw of veranda geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel daglicht van buitenaf uw woning in kan komen. Maar voordat u dit resultaat in u woning ervaart komt u voor meerdere keuzes te staan: Welk type lichtstraat past in mijn pand of woning? Welk glassoort en welke afmetingen zijn het meest geschikt? Woutlichtstraten denkt graag met u mee en geeft u met de juiste vakkennis en jarenlange ervaring vrijblijvend advies voor uw pand of woning! Bel ons voor advies!

Voor wie zijn de lichtstraten bedoeld?

Zowel particulieren als bouwbedrijven waarderen de lichtstraten van Woutlichtstraten. Als het gaat om uw eigen woning wilt u graag een vakkundig eindresultaat. Dit geldt ook wanneer u als aannemer een lichtstraat op een uitbouw, veranda of plat dak monteert bij één van uw klanten. Het kan zijn dat u dit voor het eerst doet of dat u geen tijd heeft om de lichtstraat zelf te maken. Kortom: op zoek naar een lichtstraat als particulier of zakelijk? Bij Woutlichtstraten bent u aan het juiste adres!

Wat kunt u verwachten van de lichtstraat lessenaar?

Woutlichtstraten levert een complete lichtstraat voor op een plat dak van bijv. uw aanbouw. Het frame wordt gemaakt van het houtsoort mahonie en afgewerkt met aluminiumprofielen. Dit heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdicht eindresultaat. Daarnaast is het aluminium profielsysteem vrijwel geheel onderhoudsvrij. Qua beglazing heeft u keuze uit enkelglas, isolatieglas of zonwerende beglazing. Dit is geheel afhankelijk van de woning of het pand waar u de lichtstraat op wilt plaatsen. Groot voordeel van het houten lessenaarsdak op het plat dak is dat deze lichtstraat vrij gepositioneerd kan worden op het dakvlak. Deze plaatsingsvrijheid heeft voor u als voordeel dat u de maximale hoeveelheid daglicht in uw aanbouw of woning laat binnenkomen op de plek die u wenst. Een flexibelere daglichtoplossing is er niet!

Hoe wordt de lichtstraat op maat gemaakt en geleverd?

Nadat u de keuze heeft gemaakt leveren wij de lichtstraat uit voorraad of gaan wij aan de slag om uw maatwerk lichtstraat te produceren. De lichtstraat voor uw veranda, uitbouw of platte dak wordt met uiterste precisie gemaakt in onze bedrijfshal. Vervolgens wordt deze bij u geleverd. U kunt er ook voor kiezen de lichtstraat af te halen. Wanneer u een zelf handig bent kunt u de lichtstraat, met behulp van een duidelijke montagehandleiding, zelf monteren. Ziet u de montage zelf niet zitten? Dan voeren wij de montage voor u uit! Eén ding is zeker! We zorgen ervoor dat u een stevige en waterdichte lichtstraat geleverd krijgt, die past bij de uitstraling van uw pand of woning.

Hoe plaatst u de bestelling voor uw lichtstraat op maat?

Bovenaan deze pagina voert u de door u gewenste glassoort, levering en kleur in. Liever eerst persoonlijk contact voordat u de bestelling plaatst? Bel gerust!

Voor een ander formaat zadeldak, bekijk het totaaloverzicht.
Voor een ander type lichtstraat, ga naar de homepage 
Woutlichtstraten.nl.

Technische specificaties

Gewicht houten frame:
Ruit per stuk: 29 kg
Profielsysteem:

Montage handleiding

https://woutlichtstraten.nl/montage/

Tekening sparingmaat

https://woutlichtstraten.nl/wp-content/uploads/2021/12/maatvoering-woutlichtstraten-LV.5.1000.pdf