ONZE LICHTSTRATEN

                                                                                                             

Buitengewoon daglicht, binnen handbereik!

Woutlichtstraten

Hét adres voor zowel levering als montage van uw lessenaarsdak-, zadeldak-, schilddak lichtstraten én lichtstraten in de dakkap.

Inspiratie opdoen?

Download onze brochure en ontdek ons assortiment!

Onderhoud

Onze lichtstraten zijn aan de buitenzijde onderhoudsvrij afgewerkt door middel van een aluminium profielsysteem.

Keuzehulp

Laat u van passend advies voorzien en neem contact met ons op!

Lichtstraat renovatie

Wilt u een lichtstraat renovatie? Wellicht klaart u zelf de klus of neemt u een aannemer in de arm. Maar wist u dat Woutlichtstraten ook ontzorgt van A-Z? Van het demonteren en afvoeren van de oude lichtkoepel of -straat en het monteren van de nieuwe lichtstraat tot het aansturen van de dakdekker, elektricien en/of stukadoor. Op deze wijze heeft u te maken met maar 1 aanspreekpunt en houdt u overzicht op 1 duidelijke offerte. Daarnaast volgen de werkzaamheden zich in vlot tempo op zodat u vaak al binnen enkele dagen tot een week klaar bent.

Hoeveel ruimte heeft een lichtstraat nodig?

Het model en de grootte van de lichtstraat bepalen in grote mate de benodigde ruimte. Meet zorgvuldig de beschikbare ruimte op het dak en kies een lichtstraat die past binnen deze afmetingen. We adviseren om aan de buitenzijde rondom de lichtstraat 50cm vrij te houden. Op deze wijze kan de dakbedekking op de juiste wijze worden aangebracht en kunt na de lichtstraat renovatie zelf de lichtstraat op een prettige wijze schoonhouden. Twijfelt u over het model en grootte van de lichtstraat? Neem contact met ons op, zodat we u kunnen voorzien van passend advies!

Kan er een lichtstraat geplaatst worden op mijn dak? 

Vrijwel in ieder plat dak (zowel van hout als van beton) kunnen wij een lichtstraat plaatsen. U heeft keuze uit diverse modellen in standaardmaten (te vinden in onze webshop) of voor u op maat gemaakt. Wilt u een lichtstraat in een dakkap of schuin dak? Ook dat is mogelijk! Bij dit type lichtstraat loopt het glas in dezelfde hoek mee als het dak. U kunt zelf de grootte van het glas bepalen. Vraagt u hiervoor een offerte aan. Zonwering in de lichtstraat? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.

Kunnen jullie tijdens de lichtstraat renovatie meteen de gehele dakbedekking en -isolatie vernieuwen?

Wanneer het gehele dak toe is aan renovatie is het verstandig dit mee te nemen tijdens de lichtstraat renovatie. Woutlichtstraten biedt u de mogelijkheid dit op te nemen in de offerte en werkzaamheden die we uitvoeren. Dit voorkomt dat u met verschillende partijen contact moet leggen en afspraken moet onderhouden en heeft als voordeel dat de werkzaamheden zich in vlot tempo opvolgen.

 

Lichtstraat renovatie?

Neem contact op met Jos ( 06-19021744) of Gerben (06-52666581). Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

daklicht vervangen nijmegen

lessenaar lichtstraat nijmegen

Lichtstraat Leeuwarden

 

 

 

Direct advies nodig? Bel ons gerust!
Gerben: 06 – 52666581
Jos: 06 – 19021744