Houten lichtstraat onderhoudsvrij?

door | nov 4, 2019 | Blog

Houten lichtstraat onderhoud?

Mogelijk heeft u recent een uitbouw of veranda aan uw huis gebouwd. Prachtig! Waarschijnlijk bemerkt u dat er hierdoor veel lichtinval in uw huis wordt weggenomen. Mogelijk had u dit van te voren niet zo ingeschat. Een houten lichtstraat biedt dan de perfecte uitkomst!

Maar… vergt een houten lichtstraat meer onderhoud?

Doordat de lichtstraat geheel wordt afgewerkt met aluminiumprofielen geniet ook u van een vrijwel geheel onderhoudsvrije lichtstraat. Waarom zou u twijfelen? Vraag nu nog direct een offerte aan voor een houten lichtstraat op maat in uw pand of woning. Heeft u nog vragen over het onderhouden van een houten lichtstraat? Neem dan contact met ons op -> 0619021744/0652666581

Waarom een houten lichtstraat?

Een houten lichtstraat biedt de charme wat geen enkel kunststof kozijn kan geven. Een straat van licht met glas -> ‘de lichtstraat’ is een ongelofelijke toevoeging voor uw veranda, uitbouw of ander deel van uw pand of woning.

OFFERTE AANVRAGEN HOUTEN LICHTSTRAAT