Glasprofielen Hoevelaken

Glasprofielen bestellen Hoevelaken:

Nu eenvoudig en snel online! 

U bent bij ons aan het goede adres! Onze glasprofielen worden in Hoevelaken geleverd. Wij verkopen:

  1. Complete aluminium profiel sets -> onze complete sets
  2. Losse aluminiumprofielen -> onze profielen
  3. Complete lichtstraten -> onze lichtstraten
  4. Glas zowel zonwerend als veiligheidsglas voor uw lichtstraat, doe hiervoor vrijblijvend een offerte aanvraag!

 

Glasprofielen bestellen Hoevelaken:

Hulp nodig bij bij het bestellen van uw profielen of andere onderdelen van uw lichtstraat? Bel ons voor vrijblijvend advies, we lopen samen met u de webshop door.

Informatie over de glasprofielen:

Het toepassen van aluminium glasprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zijn de aluminiumprofielen vrijwel geheel onderhoudsvrij. De profielen zijn dan ook één van de meeste toegepaste profielenLees hier meer productinformatie over onze aluminiumprofielen.

Weet u niet welke glasprofielen u nodig heeft voor uw lichtstraat? Neem dan contact met ons op!

Een eigen lichtstraat maken? 

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten u lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren! Ga hier voor naar onze lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak op het platte dak, of de zadeldaken.  

Waarom profielen van aluminium?

Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van u lichtstraat, aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas

Lees meer op onze homepage!