Houten veranda met lichtstraat

door | dec 17, 2020 | Blog

Wilt u een houten veranda met lichtstraat?

Wanneer u op zoek bent naar een lichtstraat (een glazen dak) voor in uw houten veranda bent u bij Woutlichtstraten aan het goede adres!
Wij leveren complete lichtstraten, zowel in standaard formaten als op maat, die u kunt monteren of laten monteren in o.a. een houten veranda.

Wat is het voordeel van een houten overkapping met lichtstraat?
Door een lichtstraat in uw veranda te plaatsen zit u beschut tegen direct zonlicht of regen, maar behoudt u toch de natuurlijke lichtinval.

Vooral als u een veranda aan uw huis heeft geplaatst is het zinvol en chique om een lichtstraat toe te passen. Een veranda aan het huis vast, neemt vaak veel lichtinval weg in de aangrenzende ruimte, bijv. in uw woonkamer of keuken. Door het plaatsen van een lichtstraat zorgt u ervoor dat u natuurlijk daglicht behoudt.

Prijs van een lichtstraat in uw overkapping:
Woutlichtstraten levert verschillende type lichtstraten. Benieuwd naar de prijs en productinformatie? Check het eenvoudig online. In onze webshop vindt u een ruim assortiment lichtstraten in de volgende categorieën: lessenaarsdak (vrij op plat dak), lessenaarsdak (tegen de gevel)zadeldak en het schilddak. De lichtstraten in onze webshop hebben standaardmaten. Heeft u een ander formaat of maatwerk lichtstraat nodig? Of wilt u graag een lichtstraat in een dakkap of schuin dak? Vraagt u hiervoor een offerte aan. Voor een impressie verwijzen wij u graag naar onze project pagina.

Wat kunt u verwachten van Woutlichtstraten?
Woutlichtstraten stemt af op wat u nodig heeft. Wilt u alleen een lichtstraat bestellen of deze ook laten bezorgen? Monteren wij de lichtstraat voor u? Of zorgen wij daarnaast ook voor een vakbekwame dakdekker, elektricien en/of stukadoor? Alles is bespreekbaar!

Wilt u volledig worden ontzorgt?  Leg dan het gehele project in handen van Woutlichtstraten. Vanaf het realiseren van de sparing in het dak of het verwijderen van een oude lichtkoepel, tot het laten monteren en inplakken van de nieuwe lichtstraat. We nemen projecten aan in geheel Nederland!

Kiest u of uw aannemer ervoor om de bij Woutlichtstraten bestelde lichtstraat zelf te monteren? Dat kan, aan de hand van onze eenvoudige montagehandleiding.

Meer informatie?
Benieuwd wat de meerwaarde is van een lichtstraat in uw woon- of werkomgeving? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!