[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-text theme=dark color=#A97B23 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Houten veranda met lichtstraat

door | dec 17, 2020 | Blog

Houten veranda met lichtstraat?

U bent op zoek naar een houten lichtstraat voor in uw veranda? Dan bent u bij Woutlichtstraten aan het goede adres. Wij leveren complete lichtstraten op maat, die u kan monteren of laten monteren in uw veranda.

Door een lichtstraat in uw veranda te plaatsen zit u droog maar behoudt u toch het natuurlijke lichtinval. Vooral als u een veranda aan uw huis heeft geplaatst is het zinvol en chique om een lichtstraat toe te passen. Een veranda aan het huis vast neemt namelijk veel lichtinval weg. Door het plaatsen van een veranda zorgt u ervoor dat u het natuurlijke lichtinval behoudt. 

Woutlichtstraten levert verschillende types lichtstraten. De lichtstraat lessenaar, die u kan plaatsen op het midden van de dak of tegen de muur en de zadeldak lichtstraat. Voor een impressie verwijzen wij u graag naar onze project pagina.

Prijs van een lichtstraat:

Bent u benieuwd naar de prijs van een lichtstraat zadeldak of lessenaar, gaat u dan naar onze webshop lichtstraat lessenaar tegen de muurlichtstraat lessenaar vrij op het dak of de zadeldak lichtstraat.

Wat kan u verwachten van Woutlichtstraten?

De specialisatie van woutlichtstraten is het realiseren van zadeldak en lesssenaars lichtstraten die gemonteerd kunnen worden in een (bestaand) dak! Denk hierbij aan uw serre, veranda of plek in u woning waar een plat dak aanwezig is. De zadeldak/lessenaars lichtstraat prijs inclusief productinformatie kunt u vinden per vak afmeting in onze webshop.

Een lichtstraat is letterlijk een straat van doorlatend licht in het dak van bijvoorbeeld uw uitbouw, serre of veranda. In de ‘volksmond’ ook wel genoemd het glazen dak. Het geeft een ultiem gevoel van ruimte als uw keuken, bedrijfshal of andere ruimte is gevuld met een oase van natuurlijk daglicht door het glazen dak.

Meer informatie?

Neem dan contact op met de gebroeders van ‘t Wout