Woutlichtstraten » Aluminium profielen » Kliklijst sierprofiel | zijkant | met verlengde lip 61 mm | Artikel 1222600

Kliklijst sierprofiel | zijkant | met verlengde lip 61 mm | Artikel 1222600

– Maximale lengte: 7050mm
– Breedte: 61mm

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

– Voer onderstaand de gewenste lengte in en u prijs verschijnt!

Levertijd ± 5 – 10 werkdagen 

18,25 Excl. BTW

Een kleurtje is mooier, kies een kleur!

Waarom dit aluminium profiel lichtstraat?

Dit is een Luxe kliklijst (sierprofiel), die afklemt op het afdekprofiel 58 mm. Verlengt met lip (bedoelt voor de afwerking) zorgt voor een mooie afwerking waardoor er geen schroeven zichtbaar zijn. Het aluminium profiel lichtstraat die u zeker nodig heeft voor een nette afwerking.

Waarom profielen van aluminium?

Dit aluminium onderprofiel kunt u gebruiken voor de afwerking van uw lichtstraat. Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van uw lichtstraat aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wilt zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat. Maakt u een lichtstraat voor uw woon- of werkomgeving (denk aan een uitbouw, aanbouw, tuinkamer, serre, school of bedrijfspand)? Kies dan altijd voor HR++ glas.

Afwerking m.b.v. eindschotjes

Voor de afwerking van uw aluminium profiel kunt u gebruik maken van een eindschotje.
Deze kunt u vinden bij de categorie eindschotjes.

Is dit niet het aluminium profiel lichtstraat wat u zoekt?

Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere aluminiumprofielen. Heeft u een andere vraag of staat uw product er niet tussen? Neem dan contact op met Jos: 06 – 19021744

Benieuwd naar de verzendkosten?

De voor u geldende verzendkosten worden zichtbaar wanneer u het product in uw winkelmand deponeer en uw adres invoert.

Uw eigen lichtstraat maken? 

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen. U bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten uw lichtstraat zelf te bouwen? Bestel dan uw complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren! Of laat de lichtstraat monteren door onze montagemedewerkers en wordt op die manier van A-Z ontzorgt. Kijk eens naar onze lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak vrijstaand op het platte dakzadeldak lichtstraat of schilddak lichtstraat. Ook het leveren (en monteren) van een lichtstraat in de dakkap behoort tot onze mogelijkheden. Zit uw formaat er niet bij? Vraag een offerte aan voor een lichtstraat op maat.