Woutlichtstraten » Aluminium profielen » Kliklijst sierprofiel | zijkant | met verlengde lip 61 mm | Artikel 1222600

Kliklijst sierprofiel | zijkant | met verlengde lip 61 mm | Artikel 1222600

– Maximale lengte: 7050mm
– Breedte: 61mm

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

– Voer onderstaand de gewenste lengte in en u prijs verschijnt!

Levertijd ± 5 – 10 werkdagen 

18,25 Excl. BTW

Een kleurtje is mooier, kies een kleur!

Waarom dit aluminium profiel lichtstraat?

Het is een Luxe kliklijst (sierprofiel), die afklemt op het afdekprofiel 58 mm. Verlengt met lip, bedoelt voor de afwerking, zorgt voor een mooie afwerking waardoor er geen schroeven zichtbaar zijn. Het aluminium profiel lichtstraat die u zeker nodig heeft voor een nette afwerking.

Waarom profielen van aluminium?

Dit aluminium sierprofiel kan u gebruiken voor de afwerking van u lichtstraat. Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van u lichtstraat, aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas

Eindschotjes:

Voor de afwerking van uw aluminium profiel kunt u gebruik maken van een eindschotje.
Deze kunt u vinden bij de categorie eindschotjes.

Is dit niet het aluminium profiel lichtstraat wat u zoekt?

Op zoek naar een ander product binnen onze aluminium profielen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere aluminiumprofielen. Heeft u een andere vraag of staat u product er niet tussen? Neem dan contact op met Woutlichtstraten!

Verzendkosten:

Benieuwd naar de verzendkosten? Stop het product in u winkelmand en voer u adres in, vervolgens verschijnen de voor u geldende verzendkosten.

Een eigen lichtstraat maken? 

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten u lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren! Ga hier voor naar onze lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak op het platte dak, of de zadeldaken