Woutlichtstraten » Aluminium profielsets » Profielset | EPDM-oplegrubber met afdekprofiel | Artikel 1230012

Profielset | EPDM-oplegrubber met afdekprofiel | Artikel 1230012

Setprijs koppelprofiel bestaande uit:

– Oplegrubber EPDM zwart, 58 mm breed
– Afdekprofiel, aluminium, schroefbaar met beglazingsrubbers, 58 mm breed

Toe te passen eindschotjes:
Eindschotje middenprofiel laag artikel 1340200
Eindschotje middenprofiel hoog artikel 1340300

Levertijd ± 5 – 10 werkdagen 

13,80 Excl. BTW

Waarom het aluminium profielset oplegrubber en afdekprofiel?

Het is een compleet aluminium profielset en het bestaat uit de volgende onderdelen namelijk een oplegrubber en een afdekprofiel. Het set wordt geleverd exclusief eindschotjes en toebehoren.

Eindschotjes:

Voor de afwerking van uw aluminium profiel kunt u gebruik maken van een eindschotje.
Deze kunt u vinden bij de categorie eindschotjes. Je kunt hiervoor het eindschotje afdekprofiel gebruiken.

Toebehoren en bevestingsmaterialen:

Voor het monteren op hout gebruikt u de RVS houtschroef 5×70 met afdichtingsring. Deze kunt u vinden in categorie: Toebehoren + bevestigingsmaterialen.

Verzendkosten:

Benieuwd naar de verzendkosten? Stop het product in u winkelmand en voer u adres in, vervolgens verschijnen de voor u geldende verzendkosten.

Niet wat u zoekt?

Op zoek naar een ander product binnen onze aluminium profielen? Neem dan ook eens een kijkje bij ons andere aluminiumprofielen.

Waarom profielen van aluminium?

Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt als u een lichtstraat in uw woning wilt plaatsen! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas.

U eigen lichtstraat maken?

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten u lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren!

Advies bij het uitzoeken van uw profiel toebehoren voor het monteren van uw lichtstraat:

Er komt best wat kijken bij het monteren van een lichtstraat. Woutlichtstraten.nl biedt u een adviesgesprek aan, waarin we u adviseren over de aanschaf van de juiste producten voor het monteren van uw lichtstraat! Dit kan per mail of telefonisch, zie hiervoor het contactformulier.