4-VAKS TEGEN DE GEVEL

L 3194 x D 1000mm
Andere afmeting? Bekijk ons overzicht
Levertijd ca. 1-2 weken geleverd
Bij het bestellen van deze prefab lichtstraat ontvangt u het mahonie hardhouten frame als 1 deel geleverd. Deze hoeft enkel nog te worden vastgeschroefd op de ringbalk, waarna de opstand wordt ingeplakt. Daarnaast ontvangt u de losse dakbeglazing (hellingshoek 9 graden) en een pakket aluminium profielen. Alles is reeds voorgeboord. Dit alles inclusief kit, schroeven en een montagehandleiding. Optioneel kunt u ervoor kiezen de montage door Woutlichtstraten te laten uitvoeren.
Bekijk inbouwmaten
Bekijk binnenafwerking optie 1
Bekijk binnenafwerking optie 2
Betreft het aluminium profielsysteem aan de buitenzijde
Totaal

Daklicht uitbouw | type lessenaar 

Denkt u erover een daklicht uitbouw, oftewel lichtstraat, te (laten) plaatsen op uw uitbouw? Bel dan met ons team! We denken graag met u mee welke lichtstraat geschikt is voor uw ruimte. Woutlichtstraten levert een complete lichtstraat op maat voor op uw bestaande of nieuw te realiseren aanbouw, veranda of overkapping. Wilt u deze zelf monteren? Of laat u uw aannemer de lichtstraat monteren? Dat kan! U kunt er ook voor kiezen de lichtstraat door Woutlichtstraten te laten monteren.

Waarom een lichtstraat van Woutlichtstraten?

Bij Woutlichtstraten kunt u rekenen op vakkennis en kwaliteit. Daarnaast hebben wij klantvriendelijkheid, het geven van advies en het meedenken met u als klant, hoog in het vaandel staan! Het toepassen van een lichtstraat lessenaar tegen de muur geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel daglicht van buitenaf uw woning in kan komen. Maar voordat u dit resultaat in uw woning ervaart komt u voor meerdere keuzes te staan: Welk type lichtstraat past in mijn pand of woning? Welk glassoort en welke afmetingen zijn het meest geschikt? Woutlichtstraten denkt graag met u mee en geeft u met de juiste vakkennis en jarenlange ervaring vrijblijvend advies voor uw pand of woning! Bel ons voor advies!

Voor wie zijn de lichtstraten bedoeld?

Zowel particulieren als bouwbedrijven waarderen de lichtstraten van Woutlichtstraten. Als het gaat om uw eigen woning wilt u graag een vakkundig eindresultaat. Dit geldt ook wanneer u als aannemer een lichtstraat op een uitbouw, veranda of plat dak monteert bij één van uw klanten. Het kan zijn dat u dit voor het eerst doet of dat u geen tijd heeft om de lichtstraat zelf te maken. Kortom: op zoek naar een lichtstraat als particulier of zakelijk? Bij Woutlichtstraten bent u aan het juiste adres!

Daklicht uitbouw | wat kunt u verwachten van onze lichtstraten?

Woutlichtstraten levert een complete lichtstraat voor op een plat dak van bijv. uw aanbouw. Het frame wordt gemaakt van het houtsoort mahonie en afgewerkt met aluminiumprofielen. Dit heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdicht eindresultaat. Daarnaast is het aluminium profielsysteem vrijwel geheel onderhoudsvrij. Qua beglazing heeft u keuze uit enkelglas, isolatieglas of zonwerende beglazing. Dit is geheel afhankelijk van de woning of het pand waar u de lichtstraat op wilt plaatsen. Groot voordeel van het houten lessenaarsdak op het plat dak is dat deze lichtstraat vrij gepositioneerd kan worden op het dakvlak. Deze plaatsingsvrijheid heeft voor u als voordeel dat u de maximale hoeveelheid daglicht in uw aanbouw of woning laat binnenkomen op de plek die u wenst. Een flexibelere daglichtoplossing is er niet!

Hoe wordt de lichtstraat gemaakt en geleverd?

Nadat u de keuze heeft gemaakt leveren wij de lichtstraat uit voorraad of gaan wij aan de slag om uw maatwerk lichtstraat te produceren. De lichtstraat voor uw veranda, uitbouw of platte dak wordt met uiterste precisie gemaakt in onze bedrijfshal. Vervolgens wordt deze bij u geleverd. U kunt er ook voor kiezen de lichtstraat af te halen. Wanneer u een zelf handig bent kunt u de lichtstraat, met behulp van een duidelijke montagehandleiding, zelf monteren. Ziet u de montage zelf niet zitten? Dan voeren wij de montage voor u uit! Eén ding is zeker! We zorgen ervoor dat u een stevige en waterdichte lichtstraat geleverd krijgt, die past bij de uitstraling van uw pand of woning.

Daklicht uitbouw | hoe plaatst u een bestelling?

Bestellen is heel eenvoudig! Bovenaan deze pagina voert u de door u gewenste glassoort, levering en kleur in. Liever eerst persoonlijk contact voordat u de bestelling plaatst? Neem contact met ons op! 

Voor een ander formaat lessenaarsdak, bekijk het totaaloverzicht.
Voor een ander type lichtstraat, ga naar de homepage Woutlichtstraten.nl.

Leveromvang complete lichtstraat:

– Mahonie hardhouten frame, naar keuze gegrond in wit of zwart. Buitenwerkse maat: L 3194mm x B 1000mm, binnenwerkse maat: L 3074mm x B 880mm
 Dakbeglazing naar keuze
– Aluminium profielen, naar keuze geleverd in RAL 9010 (wit), RAL 7016 (antraciet) of RAL 9005 (zwart)

Woutlichtstraten levert complete lichtstraten, zowel standaardmaten als maatwerk. De lichtstraten hebben een hellingshoek van 9 graden. Het mahonie hardhouten frame wordt naar keuze gegrond in zwart of wit. De dakbeglazing bestaat naar keuze uit gelaagd enkel glas (niet isolerend), gelaagd HR++ dubbel glas, gelaagd zonwerend HR++ dubbel glas of zonwerend Triple HR+++ glas. Daarnaast worden alle aluminium profielen meegeleverd in de kleur naar keuze: wit, antraciet of zwart.

Tijdens het bestelproces heeft u keuze uit de volgende opties:

 1. Afhalen of bezorgen op locatie:
  U kiest ervoor om de lichtstraat, volgens een duidelijke
   montagehandleiding, zelf te monteren.
  U haalt de lichtstraat (d.w.z. het houten frame, de losse beglazing en verpakte aluminium profielen) af bij Woutlichtstraten
  óf laat deze voor €150 bezorgen op een locatie binnen Nederland.
 2. Montage Woutlichtstraten:
  Woutlichtstraten levert en monteert uw lichtstraat (binnen Nederland).

  U kiest ervoor om de dakdekkerswerkzaamheden zelf uit te (laten) voeren.
 3. Montage en dakdekker Woutlichtstraten:
  Woutlichtstraten levert en monteert uw lichtstraat én voert de dakdekkerswerkzaamheden uit.

 

Liever ontzorgd van A-Z?

Ook dat behoort tot onze mogelijkheden! U legt het volledige project in handen van Woutlichtstraten. Vanaf het realiseren van de sparing in het dak of het verwijderen van een oude lichtkoepel, tot het laten monteren en inplakken van de nieuwe lichtstraat. Het voordeel daarvan is dat u alles in handen legt van 1 verantwoordelijke partij en zodoende zelf volledig wordt ontzorgd. Neem in dit geval contact op met Woutlichtstraten óf doe een offerteaanvraag.