Close
Voor licht en ruimtelijk effect

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

LICHTSTRAAT LESSENAAR 1

1-vaks: breedte 1000 x lengte 844 mm buitenwerkse maat

> Vandaag besteld, in circa 1-2 weken geleverd
> compleet product!
> Montage kan verzorgd worden door Woutlichtstraten

– Standaard hellingshoek van 9 graden
– 
Houtsoort: Hardhout Mahonie 
– Keuze uit enkel, dubbel of zonwerend glas (uitleg)

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

Bekijk detail tekening

Vanaf 1.112,13 Excl. BTW

Beschrijving

Lichtstraat op plat dak van woutlichtstraten?

Bij woutlichtstraten kunt nu niet enkel rekenen op vakkennis, maar ook advies en meedenken als het gaat om uw eigen pand of woning staan hoog bij ons in het vaandel! 

Ons assortiment bestaat uit lessenaarzadeldak en schilddak lichtstraten. Woutlichtstraten.nl heeft diverse lichtstraten direct op voorraad. Zeer gewaardeerd door zowel onze particulieren als zakelijke klanten. De lichtstraat wordt geleverd als prefab bouwpakket. Het framewerk en alle profielen zijn compleet voorbereid, in onze werkplaats wordt het product al eenmalig in elkaar gezet. 

Voor wie zijn de lichtstraten bedoeld?

Zowel particulieren als bouwbedrijven kunnen de lichtstraten van woutlichtstraten waarderen. Als het gaat om uw eigen woning wilt u graag een vakkundig eindresultaat, maar ook als u de lichtstraat op een uitbouw/veranda of plat dak, gaat monteren bij één van uw klanten is dit een belangrijke vereiste. Het kan namelijk zijn dat u het nog niet vaak heeft gedaan, of dat u weinig tijd heeft om de lichtstraat zelf te maken. Kortom op zoek naar een lichtstraat als particulier of zakelijk? Woutlichtstraten helpt u aan een kant en klare lichtstraat!

Hoe wordt de lichtstraat gemaakt en geleverd?

Nadat u de de keuze heeft gemaakt leveren wij de lichtstraat uit voorraad of wij gaan aan de slag om uw maat te produceren! De lichtstraat voor uw veranda, uitbouw of platte dak wordt gemaakt in onze bedrijfshal met goed vakmanschap. Hierna wordt deze bij u geleverd, of u kan de lichtstraat zelf ophalen. Als u een beetje handig bent kan u de lichtstraat zelf monteren. Ziet u de montage zelf niet zitten? Dan voeren wij de montage voor u uit! Een ding is zeker! We zorgen dat u een stevige en waterdichte lichtstraat krijgt geleverd, die past in u pand of woning.

Wat kan u verwachten van de lichtstraat?

Het frame wordt gemaakt van het houtsoort mahonie en afgewerkt met aluminiumprofielen, dit heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdicht eindresultaat. Daarnaast zijn de aluminiumprofielen vrijwel geheel onderhoudsvrij. U kunt zelf kiezen of u enkelglas, isolatieglas of zonwerende beglazing in de houten lichtstraat wil. Dit is geheel afhankelijk van de woning of het pand waar u de lichtstraat op wilt plaatsen. Groot voordeel van het houten lessenaarsdak op het plat dak is dat deze lichtstraat vrij gepositioneerd kan worden op het dakvlak. Deze plaatsingsvrijheid heeft voor u als voordeel dat u de maximale hoeveelheid daglicht in uw aanbouw of woning laat binnenkomen op de plek die u wenst. Een flexibelere daglichtoplossing is er niet!

Hoe plaatst u de bestelling voor de lichtstraat op het plat dak lessenaars type?

Bovenstaand kan u de door u gewenste kleur en glassoort invoeren. Liever eerst persoonlijk contact voordat u de bestelling plaatst? Bel gerust!

Bekijk het totaal overzicht lichtstraat plat dak lessenaarsdaken, of de andere varianten op de home pagina woutlichtstraten.

Extra informatie

Sparingmaten

https://woutlichtstraten.nl/wp-content/uploads/2021/12/maatvoering-woutlichtstraten-LV.1.1000.pdf