Voor licht en ruimtelijk effect

Lichtstraat profielen

Over ons

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Lichtstraat carport?

door | feb 24, 2020 | Blog

Lichtstraat carport?

U wilt een lichtstraat in uw carport? Dat kan! lees hier meer over onze lichtstraten! En creëer meer licht onder uw carport.

U kan kiezen voor een zadeldak of lessenaarsdak!

Woutlichtstraten heeft door jarenlange ervaring in de glas en bouwsector, alle kennis in huis om u te adviseren, bel of mail ons gerust voor advies.

Lichtkoepel

Een lichtstraat kopen?Woutlichtstraten biedt verschillende soorten complete lichtstraten aan. Uniek aan de complete lichtstraten is dat het een kant en klaar pakket is, die u enkel nog hoeft te monteren  of kan laten monteren. 

Er zijn verschillende aspecten waar u op moet letten bij de aanschaf van uw lichtstraat.  Persoonlijke benadering, korte lijntjes en met u meedenken staan dan ook hoog bij ons in het vaandel! Hiermee helpen wij u aan een lichtstraat die resulteert in licht en ruimtelijk effect maar daarnaast ook zorgt voor een waterdicht en stevig gemonteerd resultaat.

Welk type u kiest hangt geheel af van de woning of het pand waarop u de lichtstraat wilt gaan plaatsen. U kunt online uw complete lichtstraat op maat bestellen! Ga snel naar onze webshop voor de prijzen. Liever persoonlijk contact? Dat kan, ga hiervoor naar onze contactpagina. Of doe een aanvraag voor een lichtstraat op maat door middel van het offerte formulier!