[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-text theme=dark color=#A97B23 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

Houten overkapping met lichtstraat

door | dec 23, 2021 | Blog

Houten overkapping met lichtstraat

U bent op zoek naar een lichtstraat voor in uw houten overkapping? Dan bent u bij Woutlichtstraten aan het goede adres. Wij leveren complete lichtstraten op maat, die u kan monteren of laten monteren in uw overkapping.

Door een lichtstraat in uw overkapping te plaatsen zit u droog maar behoudt u toch het natuurlijke lichtinval. Vooral als u een overkapping aan uw huis heeft geplaatst is het zinvol en chique om een lichtstraat toe te passen. Een overkapping aan het huis vast neemt namelijk veel lichtinval weg. Door het plaatsen van een lichtstraat zorgt u ervoor dat u het natuurlijke lichtinval behoudt.

Woutlichtstraten levert verschillende types lichtstraten. De lichtstraat lessenaarsdak die u kan plaatsen op het midden van het dak of tegen de muur. Ook is het mogelijk een zadeldak lichtstraat te laten plaatsen. Voor een impressie verwijzen wij u graag naar onze project pagina.

Prijs van een lichtstraat in uw overkapping:

Bent u benieuwd naar de prijs van een lichtstraat zadeldak of lessenaarsdak, gaat u dan naar onze webshop lichtstraat lessenaarsdak tegen de muur – lichtstraat lessenaarsdak vrij te plaatsen op het dak of de zadeldak lichtstraat.

Wat kan u verwachten van Woutlichtstraten?

De specialisatie van woutlichtstraten is het realiseren van zadeldaken en lesssenaarsdaken die gemonteerd kunnen worden in een (bestaand) dak! Denk hierbij aan uw overkapping, veranda of plek in u woning waar een plat dak aanwezig is. De prijzen inclusief productinformatie kunt u vinden per vak afmeting in onze webshop. Uiteraard is het ook mogelijk een offerte aan te vragen voor uw unieke project!

Een lichtstraat is letterlijk een straat van doorlatend licht in het dak van bijvoorbeeld uw uitbouw, serre of veranda. In de ‘volksmond’ ook wel genoemd het glazen dak. Het geeft een ultiem gevoel van ruimte als uw keuken, bedrijfshal of andere ruimte is gevuld met een oase van natuurlijk daglicht door het glazen dak.

Meer informatie?

Neem dan contact op met de gebroeders van ‘t Wout 

zadeldak lichtstraat woonkeuken boven eettafelLichtstraat zadeldak veranda