Woutlichtstraten » Aluminium profielen » Aluminium profiel | onderprofiel 58 mm | Artikel 1221512

Aluminium profiel | onderprofiel 58 mm | Artikel 1221512

Aluminium onderprofiel 7,5 mm hoog
– inclusief 2x beglazingsrubbers
– Breedte: 58 mm
– Hoogte: 10 mm (incl rubber)
– Max. lengte: 7000 mm (op elke gewenste afmeting leverbaar)
– Voer onderstaand de gewenste lengte in en u prijs verschijnt!

Levertijd ± 5 – 10 werkdagen 

11,38 Excl. BTW

Waarom dit aluminium glasprofiel voor uw lichtstraat?

Dit aluminium glasprofiel gebruikt u als onderprofiel voor u lichtstraat. Hierop kunt u het glas leggen. Het glas kunt u klemmen door middel van een klemprofiel. Deze kunt u vinden in de categorie: Aluminium profielen.

Waarom profielen van aluminium?

Dit aluminium onderprofiel kunt u gebruiken voor de afwerking van uw lichtstraat. Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van uw lichtstraat aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wilt zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat. Maakt u een lichtstraat voor uw woon- of werkomgeving (denk aan een uitbouw, aanbouw, tuinkamer, serre, school of bedrijfspand)? Kies dan altijd voor HR++ glas.

Is dit aluminium glasprofiel niet wat u zoekt?

Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere aluminiumprofielen. Heeft u een andere vraag of staat uw product er niet tussen? Neem dan contact op met Jos: 06 – 19021744

Een eigen lichtstraat maken? 

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen. U bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten uw lichtstraat zelf te bouwen? Bestel dan uw complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren! Of laat de lichtstraat monteren door onze montagemedewerkers en wordt op die manier van A-Z ontzorgt. Kijk eens naar onze lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak vrijstaand op het platte dak, zadeldak lichtstraat of schilddak lichtstraat. Ook het leveren (en monteren) van een lichtstraat in de dakkap behoort tot onze mogelijkheden. Zit uw formaat er niet bij? Vraag een offerte aan voor een lichtstraat op maat.