Woutlichtstraten » Aluminium profielen » Aluminium profiel | onderprofiel 58 mm RAL9005 | Artikel 1221646

Aluminium profiel | onderprofiel 58 mm RAL9005 | Artikel 1221646

Aluminium onderprofiel RAL9005
– inclusief 2x beglazingsrubbers
– Breedte: 58 mm
– Hoogte: 10 mm (incl rubber)
– Max. lengte: 7000 mm (op elke gewenste afmeting leverbaar)
– Voer onderstaand de gewenste lengte in en u prijs verschijnt!

Levertijd ± 5 – 10 werkdagen 

14,55 Excl. BTW

Waarom dit aluminium glasprofiel voor u lichtstraat?

Dit aluminium glasprofiel gebruikt u als onderprofiel voor u lichtstraat.
Hierop kunt u het glas leggen. Het glas kunt u klemmen doormiddel van een klemprofiel.
Deze kunt u vinden in de categorie: Profielen aluminium

Waarom profielen van aluminium?

Dit aluminium onderprofiel kan u gebruiken voor de afwerking van u lichtstraat. Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van u lichtstraat, aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas

Is het aluminium glasprofiel niet wat u zoekt?

Op zoek naar een ander product binnen onze aluminium profielen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere aluminiumprofielen. Heeft u een andere vraag of staat u product er niet tussen? Neem dan contact op met Woutlichtstraten!

Een eigen lichtstraat maken? 

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten u lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren! Ga hier voor naar onze lichtstraat lessenaarsdak tegen de gevel, lichtstraat lessenaarsdak op het platte dak, of de zadeldaken.