Woutlichtstraten » Aluminium profielen » Kliklijst sierprofiel midden 60 mm | Artikel 1222500

Kliklijst sierprofiel midden 60 mm | Artikel 1222500

– Sierprofiel midden, klemt vast op het afdekprofiel 58 mm.
– Breedte: 60 mm
– Maximale lengte 7050 mm

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

– Voer onderstaand de voor u gewenste afmeting in en u prijs verschijnt

– Levertijd: circa 5 tot 10 werkdagen.

10,49 Excl. BTW

Een kleurtje is mooier, kies een kleur!

Waarom dit sierprofiel aluminium?

Luxe kliklijst sierprofiel, klemt vast op het afdekprofiel 58mm. Dit sierprofiel  aluminium zorgt voor een mooie nette afwerking waardoor er geen schroeven in het zicht zijn.

Waarom profielen van aluminium?

 Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt voor de afwerking van u lichtstraat, aangezien het vrijwel geheel onderhoudsvrij is! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas, doe hier voor een aanvraag middels het contactformulier.

Eindschotjes sierprofiel

Voor de afwerking van uw aluminium profiel kunt u gebruik maken van een eindschotje.
Deze kunt u vinden bij de categorie eindschotjes.

Levering

De levertijd van het product staat bovenstaand vermeldt.

Is het glasprofiel aluminium niet wat u zoekt?

Op zoek naar een ander product binnen onze aluminium profielen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere aluminiumprofielen. Heeft u een andere vraag of staat u product er niet tussen? Neem dan contact op met Woutlichtstraten!

Een eigen lichtstraat maken?

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat. Ziet u het niet zitten u lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u complete lichtstraat voor u op maat gemaakt, die u enkel nog maar hoeft te monteren!