Woutlichtstraten » Aluminium profielsets » Aluminium profielset | oplegrubber | afdekprofiel | kliklijst midden | Artikel 1230300

Aluminium profielset | oplegrubber | afdekprofiel | kliklijst midden | Artikel 1230300

Aluminium profielset bestaande uit:
– Oplegrubber EPDM zwart, 58 mm breed
– Afdekprofiel, aluminium, schroefbaar met beglazingsrubbers, 58 mm breed
– Kliklijst/afwerklijst

Toe te passen eindschotjes:
Eindschotje middenprofiel laag artikel 1340200
Eindschotje middenprofiel hoog artikel 1340300

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

– Voer onderstaande de u gewenste afmeting in en de voor u geldende prijs verschijnt.

Levertijd ± 5 – 10 werkdagen 

21,25 Excl. BTW

Een kleurtje is mooier, kies een kleur!

Waarom dit aluminium profielset?

Compleet aluminium profielset; op deze manier zorgt u voor een strakke afwerking van uw lichtstraat met het juiste aluminium afdekprofiel.

Eindschotjes:

Voor de afwerking van uw aluminium profiel kunt u gebruik maken van een eindschotje.
Deze kunt u vinden bij de categorie eindschotjesGebruik dan het eindschotje afdekprofiel.

De set wordt exclusief schroeven geleverd. Voor het monteren op hout gebruikt u de RVS houtschroef 5×70 met afdichtingsring. Deze kunt u vinden in categorie: toebehoren + bevestigingsmaterialen.

Toebehoren en bevestigingsmaterialen:

Op zoek naar een ander product binnen onze aluminium profielen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere aluminiumprofielen. Heeft u een andere vraag of staat u product er niet tussen? Neem dan contact op met Woutlichtstraten!

Waarom aluminiumprofielen?

Een aluminiumprofiel is uitermate geschikt als uw een lichtstraat in uw woning wilt plaatsen! Uiteraard is ook het glas wat u in de lichtstraat plaatst van belang omdat u wil zorgen voor een goed geïsoleerde lichtstraat, vooral als u uitbouw of veranda in de zon staat. Maak je een lichtstraat voor een uitbouw kies dan altijd voor HR++ glas.

De stappen voor het maken van de lichtstraat zijn als volgt: maak de frame van hout en pas onze aluminiumprofielen toe voor een professioneel eindresultaat! Het toepassen van aluminiumprofielen heeft vele voordelen, je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdichte lichtstraat. Daarnaast zorgen aluminium profielen voor een stijlvolle afwerking van uw lichtstraat.

Ziet u het toch niet zitten de lichtstraat zelf te maken? Bestel dan u lichtstraat compleet!

Advies bij het uitzoeken van uw profielen voor het monteren van uw lichtstraat:

Er komt best wat kijken bij het monteren van een lichtstraat. Woutlichtstraten.nl biedt u een adviesgesprek aan, waarin we u adviseren over de aanschaf van de juiste producten voor het monteren van uw lichtstraat! Dit kan per mail of telefonisch, zie hiervoor het contactformulier.

Levering:

De levertijd van onze profielen bedraagt circa 5-10 werkdagen.

Verzendkosten:

Benieuwd naar de verzendkosten? Stop het product in u winkelmand en voer u adres in, vervolgens verschijnen de voor u geldende verzendkosten.