Vakantie! Wij zijn gesloten van 26-7-’24 t/m 24-8-’24. U kunt in deze periode gewoon uw bestelling plaatsen of prijsaanvraag indienen.
Vanaf maandag 26-8-’24 staan wij weer voor u klaar!

 

Vakantie! Wij zijn gesloten van 26-7-’24 t/m 24-8-’24.
U kunt in deze periode gewoon uw bestelling plaatsen of prijsaanvraag indienen.
Vanaf 26-8-’24 staan wij weer voor u klaar!

Wat zijn de kosten van een houten lichtstraat?

door | okt 16, 2019 | Blog

Wat zijn de kosten van een houten lichtstraat?

Wilt u graag een lichtstraat in uw woning of pand? Dan bent u bij Woutlichtstraten aan het goede adres! Lichtstraten zorgen niet alleen voor voldoende daglicht in uw ruimte, maar geven deze ook een chique en ruimtelijke uitstraling. U vraagt zich ongetwijfeld af: wat zijn de kosten van een houten lichtstraat gemiddeld?

De volgende factoren zijn van invloed op de prijs van een houten lichtstraat

  1. Maakt u de lichtstraat zelf m.b.v. onze profielensystemen en beglazing of bestelt u bij ons een complete lichtstraat?
  2. Kiest u voor een standaardmaat (in verhouding voordeliger) of voor een maatwerk lichtstraat?
  3. De grootte van de lichtstraat
  4. Monteert u de lichtstraat zelf of laat u deze monteren door uw aannemer of Woutlichtstraten?
  5. Is er al een sparing aanwezig of moet deze nog worden gerealiseerd? Gaat het om een houten of betonnen dak?
  6. Welke beglazing wordt er toegepast? HR++, HR+++, met of zonder zonwerende coating?
  7. Kiest u extra opties zoals interne of externe zonwering, verlichting in de lichtstraat, een te openen raam of complete afwerking van de lichtstraat door een stukadoor?

Prijzen standaardformaat lichtstraat

De kosten van een standaardformaat houten lichtstraat heeft u direct inzichtelijk op onze website. Klik daarvoor boven in de menubalk op het gewenste model; lessenaarsdak (vrijstaand of tegen de gevel), zadeldak of schilddak. Vervolgens klikt u het juiste formaat aan en doorloopt u de verschillende opties qua beglazing, kleur, levering, etc. Zo ziet u meteen de prijs van een standaardformaat lichtstraat. Heeft u extra wensen, zoals verlichting in de lichtstraat, een te openen raam, complete renovatie van uw platte dak? Vraag dan een offerte aan.

Prijzen maatwerk lichtstraat

Heeft u een ander formaat of maatwerk lichtstraat nodig? Of wilt u graag een lichtstraat in een dakkap of schuin dak en bent u benieuwd naar de kosten daarvan? Aan de hand van uw specifieke behoeften en omstandigheden maken wij vrijblijvend een offerte voor u op, zodat u een duidelijk zicht heeft op de kosten. 

Duizelt het u vanwege de keuzemogelijkheden? 

Begrijpelijk, want er zijn verschillende opties in modellen, kleuren, maten, posities en beglazingen. Neem daarom, voordat u overgaat tot bestellen, gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies om te bepalen welk opties in uw woon- of werkomgeving de juiste zijn.