Close
Voor licht en ruimtelijk effect

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

ZADELDAK LICHTSTRAAT

3-vaks: breedte 1500 x lengte 2408 mm buitenwerkse maat

> Vandaag besteld, in circa 6-8 weken geleverd
> Geen bouwpakket, compleet product!
> Montage kan verzorgd worden door Woutlichtstraten

– Standaard hellingshoek van 9 graden
Keuze uit enkel, dubbel of zonwerend glas  (uitleg)
– Houtsoort: hardhout Mahonie
– Optioneel voorzien van sunscreen

Bekijk detail tekening

Leverbaar in:
Wit – RAL9010 / Antraciet – RAL7016 / Zwart – RAL9005

Vanaf 2.714,53 Excl. BTW

Beschrijving

Waarom een lichtstraat dak (zadeldak) van woutlichtstraten?

Bij woutlichtstraten kunt nu niet enkel rekenen op vakkennis, maar ook advies en meedenken als het gaat om uw pand of woning staan hoog bij ons in het vaandel! Het toepassen van een lichtstraat op uw uitbouw, veranda of platte dak geeft een compleet andere lichtinval in uw huis. Dit komt doordat er veel licht van buitenaf uw woning in kan komen. Maar voordat u dit resultaat in u woning heeft komt u voor meerdere keuzes te staan: Welke soort lichtstraat past in mijn pad of woning? En welke afmetingen ga ik kiezen? Woutlichtstraten denkt dan ook echt met u mee en geeft u met de juiste vakkennis advies voor uw pand of woning! Bel ons voor advies -> 0619021744!

Voor wie zijn de lichtstraten bedoeld?

Zowel particulieren als bouwbedrijven kunnen deze aanpak waarderen. Als het gaat om uw eigen woning wilt u graag een vakkundig eindresultaat, maar ook als u de lichtstraat, op een uitbouw/veranda of plat dak, gaat monteren bij één van uw klanten is dit een belangrijke vereiste. Het kan namelijk zijn dat u het nog niet vaak heeft gedaan, of dat u weinig tijd heeft om de lichtstraat zelf te maken. Kortom op zoek naar een lichtstraat als particulier of zakelijk? Woutlichtstraten helpt u aan een kant en klare lichtstraat!

Hoe wordt de lichtstraat gemaakt en geleverd?

Nadat u de de keuze heeft gemaakt, gaan wij aan de slag! De lichtstraat voor uw veranda, uitbouw of platte dak wordt voor u gemaakt in onze bedrijfshal met goed vakmanschap. Hierna wordt deze  bij u geleverd, of u kan de lichtstraat zelf ophalen. Als u een beetje handig bent kan u de lichtstraat zelf monteren. Ziet u de montage niet zitten? Dan doen wij dit voor u! We zorgen dat u een stevige en waterdichte lichtstraat krijgt geleverd en/of gemonteerd, die past in uw pand of woning.

Hoe monteert u de lichtstraat?

Bij aflevering ontvang u montage instructies van ons team.

Wat kan u verwachten van de Lichtstraat dak (zadeldak)?

Houten zadeldaken zijn door de hellingshoek van 10 graden mooi laag en vlak. Het frame wordt gemaakt van het hardhout mahonie en afgewerkt met aluminiumprofielen, dit heeft vele voordelen. Je bouwt hiermee een stevige constructie die gegarandeerd zorgt voor een waterdicht eindresultaat. U kunt zelf kiezen of u enkelglas, isolatieglas of zonwerende beglazing in het houten zadeldak wil. Dit is geheel afhankelijk van de woning of het pand waar u de lichtstraat op wilt plaatsen.

Hoe plaatst u de bestelling voor de Lichtstraat dak (zadeldak)?

Bovenstaand kan u de door u gewenste kleur en glassoort invoeren. Liever eerst persoonlijk contact voordat u de bestelling plaatst? Bel gerust!

Bekijk hier het totaal overzicht van de zadeldak lichtstraat varianten. Uiteraard is het ook mogelijk een andere variant lichtstraat te kiezen. Ga hiervoor naar de home pagina van woutlichtstraten

Extra informatie

Technische specificaties

Gewicht houten frame:
Ruit p/s.: HR++ of zonwerend 29 kg
Profielsysteem:

Montage handeleiding

https://woutlichtstraten.nl/montage/

Tekening sparingmaat

https://woutlichtstraten.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sparingmaten-lichtstraat-ZD.3.1500.pdf